Bla bla

Påskledighetens sista dag och jag har naturligtvis inte gjort ett dugg av det jag hade föresatt mig. What else is new? Jo, jag har plöjt en del film (bl a Saw III, sämsta hittills) och tv-serier (mest Australia's Next Top Model) jag ville se men det räknas liksom inte riktigt.. Fast på sätt och vis är det bra att jag t ex inte tagit ner alla vinterkläder i källaren, ser ruskigt kallt och dant ut ute (ingen snö dock - hurra!) så det är nog inte dags att plocka undan dem riktigt än.

Planerna för dagen är storslagna. Handla till veckan som kommer, skriva viktiga mail, sätta ihop kalendariet till tidningen (som jag skickar imorgon beroende på om jag fått betalt), lägga in massa ny musik i min Meizu, lite grooming. Och försöka sova tidigt! Med tanke på att jag satt och chattade till kl. 3 inatt och därför sov till halv 12 så får vi se hur lätt det blir..


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag känner igen det där. Åh, så mkt jag ska göra och å så lite det jämt blir gjort! Men, det är skönt att slappa också!

Postat av: Anonym

Var på nätet hittar du alla filmer och serier? :-)

2007-04-10 @ 18:06:06
Postat av: Ellinor

Angelica: Jovisst, men att man inte kan lära sig att jobba undan allt man måste göra först och sedan slappa..

Anonym: Inga kommentarer utan namn i min blogg, tack! Men för att svara på din fråga så är det olika, ibland streaming - ibland får man leta lite ;)

2007-04-10 @ 18:53:26
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se