The lip scrub

The Lip ScrubÄr det något jag skulle behöva såhär i vintertider (om man nu kan kalla det vinter vid 7-8 C) så är det en bra skrubb för läpparna som tenderar att flagna och bli torrare än vanligt.

Hypade The Lip Scrub by Sara Happ är riktigt frestande.. finns i sex smaker varav jag är sugen på både Brown Sugar och Cinnamon Sugar. Priset är lite saftigt dock, £19,95 hos
HQHair.

Får väl köra med billig Niveaskrubb/mjuk tandborste och Eight Hour Creme tills jag lyckas rättfärdiga ett köp för mig själv.

Kommentarer
Postat av: Lena

Mary Kay har ett Satin Lips Set för 319 (balsam + mask) Kanske liite billigare? :)
Vet inte var man hittar det i DK iofs.

Postat av: Ellinor

Lena: Njae, det går väl på ett ut ungefär med frakt och så (£20 = 273:-). Har testat MKs Satin Lips men tyckte masken var lite läskig. Men om inte annat så går det ju att få tag i på typ eBay. Tack för tipset i alla fall :)

2007-01-03 @ 13:27:10
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

Skin Quencher Lip Balm från Oriflame är super!!!
Har aldrig nariga läppar längre och man behöver inte använda det varje dag som andra beroendeframkallande produkter.

2007-01-03 @ 16:18:32
URL: http://goddessess.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Goddess: Men det är ett läppbalsam..? Lät sjyst i alla fall - ingen mineralolja i då kanske som t ex Rosebud vilket man veeet inte är så bra i längden men använder ändå :p

2007-01-03 @ 16:19:41
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

Jo, men jag hade jättenariga läppar, som jag inte kunde låta bli att bita bort små hudflikar på. Jag drog bara lite med tandborsten och hade detta lip balm när det var som värst. Tar man på när man går och lägger sig så är man fuktig om läpparna på morgonen när man vaknar. Fräsch doft oxå :)

2007-01-03 @ 19:20:34
URL: http://goddessess.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Goddess: Du gör onekligen bra reklam för det! Kanske skulle försöka leta upp på Tradera eller så för annars är det väl bara privata konsulter som säljer Oriflame? Som Mary Kay?

2007-01-04 @ 15:14:21
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Goddess

Finns en butik....tyvärr i sthlm.
Jag är ex. släjkonsulent, men det är inte därför. Jag tycker att den är bra. Använde den långt innan. Jag köper inte enbart från Oriflame, jag är tvilling och måste variera mig- dock finns det vissa saker man inte är "otrogen" mot ;P

Skulle gärna testa lip scrub...om jag hade nariga läppar..men kanske kan göra det ändå?

2007-01-05 @ 14:22:02
URL: http://goddessess.blogspot.com
Postat av: Elilan

Goddess; var får man tag på Skin Quencher Lip Balm? Har kollat på Oriflames hemsida utan resultat, och även googlat den med det kommer inte fram något.. =/ Går det alltså inte att beställa inom Sverige?

2007-04-16 @ 19:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se