Tre

Tre bra saker med fredagen den 11 maj som snart är till ända innan jag tumlar i säng:

1. Jag ser ljuset! Bokstavligt talat. Var och provade ut linser efter jobbet och nu har jag engångsvarianten gratis i 14 dagar innan det troligen blir ett abonnemang för ca 300:-/månad. Eller kan man vara så fräck att man ber om receptet (synundersökningen var också gratis) och sedan köper de billigare på nätet? Jag är inte helt säker på det.

2. Fått låna hem en ångstation (= ett fancy strykjärn) från jobbet ett tag. En av förmånerna - låna hem prylar och testa. Jädrans vad jag ska passa på och stryka lakan.. tristast av allt vanligtvis.

3. Dansken har fått tid för konsultation hos Doktor Kuk om en dryg månad. Ja, det var hans ord - inte mina! Nu så.. bebis!!! (Oroa dig inte, honey - säger till då det är dags om ett par år)

Kommentarer
Postat av: E

Hej! jag har lagt till dig på facebook.com! Kram//E

Postat av: Tobias

Vad flashig din blogg har blitt på sista tiden! Det känns som att jag borde byta bloggportal, jag kokar av avundsjuka.

2007-05-12 @ 10:16:48
URL: http://my.opera.com/tobiasholmgren/blog/
Postat av: Ellinor

E: Ja, fick ett mail om det. Var evigheter sedan jag var inloggad, ska ta en titt där lite senare.. Kram.

Tobias: Tycker du.. man tackar! Själv tycker jag den är lite väl plain för tillfället, ska bättra på lite då jag hinner. Men Webblogg är bra om man vill pyssla själv med designen så det kan jag rekommendera!

2007-05-12 @ 13:02:44
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Angelica

Skönt att kunna se bra, det känns så mkt lättare då. Jag vill också ha en dagslinser! Kanske ska ta tag i det innan jag flyttar utomlands för en tid i höst, för vad skönt det skulle vara i hettan. Doktor KUK *skratt* Ha det gott!

2007-05-12 @ 23:00:41
URL: http://angelicas.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Angelica: Ja, det är riktigt stor skillnad! Fattar inte att jag inte tagit tag i det tidigare.. Och endagslinser är the shit så DO IT! Kram.

2007-05-13 @ 15:32:10
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Jonna

När jag beställer linser från nätet behöver man bara klicka i att en riktig optiker tittat på ögonen. Man behöver alltså inget recept, bara veta vad för styrka man behöver.

2007-05-13 @ 22:48:32
Postat av: Ellinor

Jonna: De linser jag fått finns inte ens på nätet utan är exklusiva för Synoptik så jag måste ta reda på vilka exakta motsvarigheter man kan köpa på nätet också.. + om det skiljer så pass mycket pengar att det lönar sig istället för att ha ett abonnemang som ändå känns som en rätt bekväm lösning.

2007-05-20 @ 18:11:16
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se