Inredningsbryderier

Nu var det en dryg vecka sedan jag flyttade in i nya lägenheten och utvecklingen går framåt med.. försiktiga steg kan man säga.

Sovrummet är väl det enda som börjar se beboeligt ut efter att en två meter bred vit IKEA Paxgarderob med skjutdörrar fått göra min 1,20 säng sällis. Tänker mig också ett sminkbord modell mindre (för att inte allt ska ligga utspritt här och där i hela lägenheten) vid fönstret och möjligtvis typ en "stålställning i form av en kropp man kan hänga kläder på" (någon som vet var man köper sådana?) i hörnet bredvid. Sedan är det nog på gränsen till knökat därinne. Hade tänkt att tapetsera en fondvägg (just nu är det vitt - som i hela lägenheten), men det kommer onekligen få rummet att kännas ännu mindre.

Vardagsrummet är det värre med eftersom jag inte har en 100%-ig bild av hur jag vill ha det.
Soffa är beställd för två veckor sedan på BoConcept och kommer om precis en månad är det sagt. TV beställde jag faktiskt ikväll och det blev en sådan här. Sedan är det stopp. Vill helst inte ha en traditionell bokhylla och har därför varit inne på väggskåp och hyllor (finns rätt fina moduler på IKEA faktiskt). Problemet är att det är väldigt modernt, vilket rimmar illa med den typen av vitrinskåp som jag också tänkt mig. Sett framför mig vitt-vitt-vitt och lite gammaldags "Shabby Chic", men nu funderar jag på att köra på valnöt istället vad gäller väggmoduler / tv-bänk och sedan vitt på vitrinskåp och soffbord. Samt matsalsbord, men det får bli ett senare projekt.

Köket är så litet att det inte är mycket att orda om, där ska vi ta ner det fällbord som sitter i "normal sitthöjd" nu och ersätta det med ett barbordskiva. Fyndade två barstolar i ek på JYSK för totalt 300:-! Och ovanför bordet kommer den här lampan sitta som jag gillar himla mycket, inte minst för dimmerfunktionen. Ny kyl / frys samt spis och kåpa vore också en dröm, men det får vänta tills jag vinner på Lotto..

Det lär väl komma bilder då allt är klart. Om några år med andra ord.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se