Uppför dig som folk!

Kan man göra slut med sina släktingar?

Jag skulle hemskt gärna vilja i så fall. Är nära explosionsgränsen då en viss person ringer, full innan lunch, och ska babbla på i evigheter om saker som han inte vet något om. Och beklaga sig. Och vända allt till att handla om honom själv. Jag vet - man väljer inte sitt kött och blod. Men det betyder inte att man måste acceptera deras beteende utan vidare. Kamma dig!

Kommentarer
Postat av: FinaM

Nej, man behöver inte accepterar sådant beteende även om det är ens släktingar. Jag känner igen mig... Stå på dig, annars står någon annan på dig!

Postat av: Elle

Hej!
Hoppas att påsken är bra och att du fått ett påskägg iallafall. Jag tycker det låter som en bra idé att vara ensam över påsk, jag är själv hemma hos Danne just nu. Han är och besöker era släktingar, jag skulle jobba så jag kunde inte följa med... men känner även att jag vill vara kvar i Sthlm.
Ha det toppen och grattis igen till jobbet! Känns det bra med det fortfarande? Kram/Elle

2007-04-07 @ 18:20:59
URL: http://sueellen.webblogg.se
Postat av: Ivana

Åt helvete med det där blod tjockare än vatten! Man kan göra slut med vem som helst om dessa människor inte behandlar en bra! Det är iaf vad jag tycker. Glad påsk! :)

2007-04-08 @ 01:52:25
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com
Postat av: Angelica

Blod är INTE tjockare än vatten det är bullshit, så det så! Jo,knepiga släktingar har vi väl alla? Och ja, för att man har samma gener så behöver man inte tycka om varandra. Jag lovar!

2007-04-08 @ 09:09:52
URL: http://angelicas.webblogg.se
Postat av: Ellinor

FinaM: Så sant! Energitjuvar finns det gott om..

Elle: Att du föredrar Sthlm framför Eskilstuna är jag inte direkt förvånad över.. ;) Du vet ju vem det är jag blir galen på också! Ang. jobbet så känns det väl helt ok. Kommer nog ledsna på arbetsuppgifterna så småningom men än så länge går det fint och det är bra stämning på kontoret med. Surt är det dock att jag ju måste jobba in semesterdagarna - kommer inte ha någon betald semester förrän om 1 år.. suck! Hoppas du haft en skön påsk du också, trots att du jobbat. Kram!

2007-04-08 @ 12:03:34
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Ivana & Angelica: Nej, jag tycker egentligen inte heller att "blod är tjockare än vatten", tyvärr delar många andra inte den åsikten vilket påverkar mig. Just den här personen kan jag tyvärr inte "göra slut" helt och hållet med heller eftersom det skulle ha en inverkan på en annan person som jag faktiskt vill ha fortsatt umgänge med. Men man kan ju begränsa kontakten och Danmarks-flytten har hjälpt till lite med det åtminstone.. Glad Påsk på er!

2007-04-08 @ 12:06:45
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se