Helgen som gick

Så.. helgens kickoff då? Jotack, den var alldeles, alldeles underbar. Eller någonting i den stilen. Oturligt nog så missade jag att ta ett enda foto, men det kanske kommer lite längre fram då vi får ta del av de officiella.

Schemat var späckat från morgon till kväll med bl a genomgångar om vad som skett / kommer ske i företaget, ett mycket inspirerande "interaktivt" föredrag med Arne Nielsson, teambuilding i form av matlagning ena dagen och lagtävling andra dagen (mitt lag kom delad 1:a!), vinprovning.. och en hel del partajande! Jag har både lärt känna nya människor (Finland) samt fått veta mer om de jag redan kände. Riktigt bra!

Norrmannen.. tja, han kommer inte längre att figurera i den här bloggen. Om man säger så. Helgens glada överraskning var att Karsten kom i alla fall. Och vi hade en liten diskussion kl 3 på morgonen. Jag är både glad och inte glad över vad som sades, men det känns som om allting utvecklar sig till det bästa. Även om det kan bli lite stiff ett tag framöver, kände det i bilen då jag åkte hem med honom och Søren på söndag morgon. Moral och professionalitet går först!

Kommentarer
Postat av: Guest

Nu blir jag ju nyfiken... vad händer med Norrmannen?

2008-06-19 @ 13:12:26
Postat av: Katarina

Tell us, tell us! ;)

2008-06-19 @ 15:36:01
Postat av: Ellinor

Guest (också i DK - who are you?) & Katarina: Eftersom fel personer kan läsa här så ska jag inte säga mer än att han är en 10-åring i en 40-årings kropp som inte tar något som helst ansvar för sitt liv och sina handlingar. Att han innehar en chefsbefattning är för mig och flera andra obegripligt..

Postat av: Guest

Aj see...

2008-06-23 @ 20:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se