Jag kan fortfarande överraska mig själv

Han åkte imorse och fast vi inte ens setts på 1 ½ vecka innan dess så saknar jag honom mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Hur snällt låter det.. men ni får komma ihåg att vi pysslat med den här långdistansprylen i över 3 år och har aldrig någonsin setts mer än 1-2 gånger i månaden, ett par dagar åt gången. Minus de gånger vi varit på semester ihop då. Efter en tid vänjer man sig och lever sitt eget liv, nästan som singel (minus singelsexet), mellan träffarna.

Men det känns rätt nedslående att vi inte ses igen förrän den 29 juli. På ett Kastrup i semesterkaos, på väg mot Israel med ett digert schema framför oss i 12 dagar. Ingen riktig kvalitetstid att bara vara tillsammans eftersom det är så mycket som ska hinnas med. Jag klagar inte, det ska bli hur kul som helst! Men jag behöver det också. Vardagen. Och den får jag väl aldrig.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men... nu har du börjat skriva en massa om dansken igen. Hade inte ni gjort slut? Eller?

2008-06-26 @ 16:18:38
Postat av: Ellinor

Jessica: Ehum. Alltså, nu träffas vi utan "förbehåll".. det är roligt så länge det varar typ. Vet inte riktigt hur länge det kommer funka, jag är ändå snart 29 och vill ju gärna träffa någon att skapa en framtid med. Så på sätt och vis står jag väl halvvägs ner i min egen grav just nu.. Men jag förstår att det är förvirrande.

Postat av: Katarina

Har länge undrat: Hur ställer sig dansken till det faktum att du så småningom vill skapa en framtid med någon? Har han någon slags förståelse för det, eller? Tänker bara på om jag själv skulle ha familj osv bakom mig, vara äldre, "obunden och fri at last" typ och träffa någon yngre person som ville ha barn och dela en vardag ihop t ex (om jag själv inte hade det på min agenda). Skulle liksom kännas lite knasigt inbillar mig, som att jag utnyttjade den personen som befann sig i ett så annat livsskede som jag själv. Förstår dock att det är svårt att bryta helt bara sådär, så länge ni båda får ut så mkt av relationen.

2008-06-26 @ 19:52:21
Postat av: Ellinor

Katarina: Nu var det visserligen en tid sedan vi talade om det, men det är ju någonting han är medveten om. Just nu lever vi nog båda två, vad det gäller vårt förhållande, för stunden och i alla fall jag har en tendens att skjuta tankarna på framtiden ifrån mig. Men jag vet att vi så småningom - inom en inte alltför avlägsen framtid - måste ta upp det igen.. om någonting har förändrats i hans/min hållning sedan det där som hände i april månad. Har det inte det måste jag väl se sanningen i vitögat och ta mig en allvarlig funderare men, som du säger, så är det jäkligt svårt eftersom han betyder så mycket för mig. Och vice versa, det vet jag..

2008-06-27 @ 15:06:20
URL: http://nippertippan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se