Hypnotiserad

[Gör en mindre kraftansträngning att byta ämne]

Åhléns igår testade jag Lancômes Hypnôse för första gången på handleden (bara använt provstickor innan).
Hypnôse

Doften beskrivs som "a hypnotic blend of passion flower, vanilla and vetiver" (det senare vet jag faktiskt inte vad det betyder).

Det är lite dubbelt för å ena sidan gillar jag den och å andra sidan gör den mig lite illamående eftersom den är så stark och rätt söt. Trots att jag bara tog pyttelite på ena handleden kände både jag plus sällis doften under hela eftermiddagen och idag sitter den fortfarande kvar.

Letar lite inaktivt kan man säga efter en ny parfym men slutsatsen blir att jag nog kan tänka mig att köpa en liten provflaska av den här och bara använda någon gång ibland eftersom risken nog är rätt stor att man tröttnar snabbt.

FÖRTYDLIGANDE

Känner bara att jag måste förtydliga en sak angående det faktum att jag faktiskt har en pojkvän versus att jag reagerar så här. Om någon trodde det så är det absolut inte så att jag och Anders har haft en relation på sidan av samtidigt som jag har träffat Klaus sedan i maj förra året. Vi lärde känna varann för ungefär 3½ år sedan och hade väl något sorts stormigt on-off förhållande (i brist på bättre ord) i ett par år efter det fram till dess att det blev tydligt att han inte hade några allvarliga planer på att lämna sin sambo (därför att han är feg och velig och aldrig kan ta några beslut). Efter det har vi haft mestadels sms-kontakt och träffats några gånger för lunch o dyl och sedan jag blev tillsammans med Klaus har vi bara träffats en eller två gånger. Märk väl, på vänskaplig basis. Sedan jag träffade Klaus har jag satsat på vår relation men innerst inne har jag inte släppt Anders känslomässigt (även om jag försökt inbilla mig själv att jag har det) och bävat lite för hur jag skulle agera om han nu skulle ha kommit sig för med att lämna sin sambo någon gång. Nu behöver jag ju inte oroa mig för det därför att han inte skulle vilja ha mig då i alla fall. Hur som helst förändrar det här ingenting mellan Klaus och mig, jag har fortfarande starka känslor för honom och vill inte göra slut.

Var dock minst sagt lite korkad igår och försökte få tag i Klaus eftersom jag var ledsen.. Nu svarade han inte - vilket såhär i efterhand var en jäkla tur! Vad skulle jag ha sagt liksom "Trösta mig.. jag är i upplösningstillstånd för att den där andre mannen inte vill ha mig längre"? Tror inte han skulle ha uppskattat det. Han ringde mig i alla fall i morse, full av ursäkter, och ville absolut höra mina "bad news" (skrev det i sms då jag beklagade mig över att jag aldrig kan få tag på honom). Har inte berättat något men han kommer ringa mig tillbaka vid lunch och jag kan bara inte berätta det.. får se hur jag tacklar det. Shit, vilken mess allt är!

DÄMPA ÅNGESTEN?

Tequila

DET GÖR ONT DÅ KNOPPAR BRISTER

Ni måste väl ha undrat vad det var frågan om förut egentligen.. osammanhängande som jag var. Exakt kl 18.22 ikväll åkte jag på den största känslomässiga käftsmäll jag kan minnas att jag fått på länge. Utan att bli för långrandig (vilket jag kommer bli ändå!) så var det helt enkelt så att Anders (ja, det är så han heter.. den omtalade "upptagna mannen" jag bl a dedikerat det här till och skrivit om massor) tyckte att det var ett bra tillfälle att släppa bomben att han träffat en annan tjej i flera månader nu och inte yttrat ett ljud till mig. Visst, han har redan en sambo (enligt honom - ett dåligt förhållande) men de känslor han hade för mig (?.. vet inte längre vad jag ska tro) i några år på sidan om så att säga har nu överflyttats till en annan tjej - 22 år som han inte ens har guts att avslöja namnet på - och för mig hyser han ingenting annat än vänskapskänslor numera. Det är t o m så att han är så kär i henne att han aldrig tidigare har känt så för någon annan tjej.

Vad spelar det dig för roll frågar ni er säkert - du har ju Klaus? Ja, jag har Klaus och ja, jag är kär i honom men Anders var/är helt enkelt den där personen ni-vet som de flesta har i sitt liv.. någon man alltid kommer ha känslor för och innerst inne hoppas att man en gång får chansen att vara med. Har väl bara liksom antagit att jag var den personen för honom också. Och nu visar det sig att allt det jag trodde han kände för mig var en illusion eftersom han ju aldrig har känt för mig som han gör för henne. Det gör helt enkelt så ont att jag önskar jag kunde slita hjärtat ur kroppen och stänga in det i en liten ask för att slippa smärtan.. Jag vill att han ska vara kär i mig, jag står inte ut med att veta att han känner på det sättet för någon jag inte ens vet namnet på. Trots att jag ju tidigare vetat att han går hem till sambon varje kväll har det liksom aldrig spelat någon roll på samma sätt eftersom han (åter - enligt egen utsago) inte har de känslorna för henne. Alltså har jag aldrig varit direkt svartsjuk på henne. Men då det gäller Jane Doe här rasar svartsjukan i kroppen.

Vad ska jag göra.. det finns absolut ingenting jag kan göra åt situationen eftersom han inte bryr sig om mig längre. Jag har gått från att vara en (ganska) viktig person i hans liv till att vara lika betydelsefull som ett tuggummi under skosulan. Hör det på hans tonfall (vi pratade i telefon tidigare, själva "bomben" kom via sms) och han är inte ens attraherad av mig längre.. han är så kär i henne att det inte skulle spela någon roll om jag så klädde av mig naken och bönföll honom att bara röra vid mig - han skulle inte ta i mig med tång ens. Och han har mage att bedyra att jag absolut inte ska känna mig värdelös.

Föga troligt att vi kommer höras mer antar jag.. Var nog rätt sarkastisk och taskig i telefon och kan inte tänka mig att han har något som helst intresse eller behov av att behålla mig som vän - nu har han ju henne att tala med. Och hon är väl inte så himla glad åt att vi fortfarande har kontakt så det skulle hon väl sätta P för i vilket fall som helst och eftersom han avgudar henne glömmer han snart att jag har existerat. Jag vet det. Vid närmare eftertanke vet jag inte om jag vill ha hans korta och kalla sms, skillnaden kommer bli så påtaglig mot hur det var förut. Fan också. Och jag lämnar ut mig och martyrar fullständigt i bloggen så jag är också patetisk. Jag får se om jag lägger mig och gråter några timmar till nu eller om jag går ut och kastar mig framför Arlanda Express *martyrar lite till*. Ja ja. Imorgon är en annan dag.. men just nu.. nu är det jävligt jobbigt. Punkt.

BRYT

Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan. Han har en annan.

[Nej, inte Klaus]

Rättare sagt, han har en annan förutom sin sambo. En jävla 22-åring. Jag mår illa. Och jag klarar inte av det. Står inte ut med tanken på att han är kär i någon annan. Och inte i mig. Han är mitt livs förbannade jävla kärlek för helvete. Orkar inte längre.


NO SURPRISES

Måndagen bjuder inte på några större utsvävningar. Skulle ha gått till vårdcentralen och tagit lite prover men skjuter på det (what else is new?) eftersom jag inte orkar gå dit innan kl 12.. Istället ska jag lämna in mitt sjukintyg till praktikhandläggaren + skicka iväg lite papers till CSN (ansökan om sänkt årsbelopp *suck*). Samt åka in till stan och fika med mor (på Gateau om jag får välja). Så ja, vi hörs väl sen då..

I-landsproblem: dagkräm

Våndats i flera dagar hur jag ska göra nu då min 15 ml-burk Clinique Moisture Surge Extra har tackat för sig. Den har helt klart done the trick men det jag egentligen suktat efter ett tag nu är en dagkräm från Dermalogica (har en liten tub Oil Control Lotion men vintertid behöver jag mer fukt än så). Problemet är att jag inte vet vilken som bäst passar min hud - gissar på Active Moist eller Skin Smoothing Cream - och eftersom jag i julklapp fick en ansiktsbehandling här där de använder sig av just Dermalogica-produkter hade jag tänkt att de skulle få tala om det för mig då. Hittills har jag inte haft tid att gå men nu tänkte jag ringa och boka en behandling så snart som möjligt. Eftersom jag lider akut dagkrämsbrist (har lite kvar av diverse gamla burkar som jag använder nu) är jag dock rätt sugen på att buda hem någon av Dermalogica-krämerna så länge men det känns rätt korkat om det sedan skulle visa sig vara helt "fel" för mig. Funderat på att köpa en ny Clinique-burk men är inte det oekonomiskt då jag ändå kommer vilja köpa Dermalogica efter behandlingen...? Ni hör - jag har verkligen problem! ;) Kanske istället borde satsa på någon budgetvariant? Någon som kan rekommendera en bra (och billig) dagkräm? Jag har blandhy.. fet t-zon och får ibland kvisslor men den behöver även mycket fukt - bra dock om krämen är oljefri. Har hört en del gott om Garniers produkter - kan det stämma?


COULDN'T CARE LESS

Who? Me?!

Tydligen är det något hockeyjippo som äger rum idag.. nån final eller så.. *poppar lite popcorn och sätter på gårdagens inspelade melodifestival*. Men det är ju alltid trevligt om de vinner.. då blir de (och hela svenska folket) ju glada.. så hejjar väl lite då *med ena lillfingret* bara-för-att-man-"måste".

MISSUNNSAM?

Lite (mycket) irriterande att jag kommer på mig själv med att snörpa lite på munnen då sms från K anländer:

Jag är i Sunne med ett par kompiser [sic] och åker skidor. Det var ett impusiut [sic] beslut. Puss och xxx censur :o)

Om du ändå inte skulle jobba, kunde du inte kommit och hälsat på mig då..? Nehej då, jag får vänta ytterligare två veckor suck-suckelisuck! (Men eftersom jag inte är en sådan flickvän är det inte alls så jag tänker, jag unnar honom det. Hm. Ska nog akta mig för att bli just en sådan flickvän).

ALDRIG MER H&M (YEAH, RIGHT!)

H&M-order

Trots att jag som sagt inte alls är speciellt impad av H&M's vårkollektion så gjorde jag en liten beställning (nu har jag iofs hunnit göra en till men det hör inte hit) som jag var och hämtade ut igår.

Clockwise:
- Klänning från "fyndhörnan" (98:- kunde den väl vara värd)
- Vit blus med broderi och puffärm
- Svart underklädeslinne
- Armband av träpärlor

Jag är verkligen dummare än tåget.. att jag aldrig lär mig! Blusen var alldeles för stor i 34 och dessutom inte figursydd så det funkade inte alls. Linnet var väl egentligen inte alltför illa förutom att det plattade till min redan inte-alltför-yppiga byst. Armbanden är inte min typ av modell helt enkelt. Klänningens omlottskärning var inte så smickrande (bysten där igen) men den var så billig att den får stanna ändå.. det andra åker nog tillbaka. Suck. Gjorde dock en ny beställning på lite annat igår så jag väntar tills den kommer och sparar lite returkostnader (eftersom det är rätt troligt att jag inte behåller allt där heller..).

ETT STEG I TAGET

Åkte ner till tidningen igår för att berätta lite mer om varför jag inte kommer dit mer + kolla av mejlen och delegera pågående knäck till redaktionschefen. Hade riktigt ont i magen innan över att behöva göra det men det var inte alls så farligt.. chefis var på kundbesök så jag och Kenneth satt ner och pratade ett tag och han kom med en hel del intressanta infallsvinklar till varför det har blivit som det blivit. Dessutom tyckte han absolut att jag borde överväga att börja med medicin som läkaren föreslog.. alla andra som jag pratat med har avrått mig tills det verkligen inte går längre och själv går jag nog också på den linjen. Samtalsterapi känns som ett bättre första steg.

Hur som helst erbjöd han mig att åtminstone fortsätta göra "Det händer.." (kalendarium) eftersom det är "pill" som de andra inte riktigt har tid med och det innebär inte att jag behöver ha med folk att göra, man kollar upp det på nätet + får tips via mail. Det tar emot lite att fortsätta behöva ha en deadline även om det är för en så liten sak men kunde inte säga nej.. dessutom får jag ju en (blygsam) slant för det varannan vecka och det kan ju behövas. Då det känns bättre får jag även frilansa och göra andra saker om jag vill och det kan ju vara värt att fundera lite på även om jag just nu inte orkar ha sådana krav på mig själv som det innebär att skriva artiklar. En sak i taget.

DIAGNOS DUKTIG

Fick en fråga från Jen i en kommentar om någon möjligtvis har läst boken "Diagnos duktig - handbok för överambitiösa tjejer och alla andra som borde"? Jag har det inte men det kanske finns någon annan som kan rekommendera den (alternativt inte)?

INGEN SHORTSMÄNNISKA

Nix, för Nippertippan blir det ingen finfredag på temat cityshorts. Den största anledningen är väl att jag faktiskt inte äger några (inte fastnat för H&M-shortsen som verkar ha blivit vårens motsvarighet till höstens wrap i bloggsfären). Jag skulle kunna tänka mig att ha det på sommaren tillsammans med några fina heels men har oerhört svårt att tänka mig att gå omkring i det + strumpbyxor (och stövlar) i snöslask.. det är inte min stil helt enkelt. Överhuvudtaget har jag faktiskt rätt svårt för shorts.. inbillar mig alltid att mina ben är för korta och "truliga" för att jag ska passa i det. Dessutom ger de mig fortfarande flashbacks till en händelse sommaren '94 då jag på en språkresa till Isle of Wight traskade runt i ett par väldigt fina och korta hotpants i denim.. ända tills en kille kommenterade "Hey - your buttcheeks are showing". Needless to say, jag använde dem inte mer (men har fortfarande kvar dem). Ska nog försöka låta shortstrenden grow on me.. eller inte.

Teaser tweezer

Tweezer
Akut behov av ny pincett just nu känner jag.. inte enbart för att min röda från Vitry för närvarande verkar ha gått upp i rök (Saida - hjälp!) så jag är förvisad till en gammal och sned, den förra verkar dessutom ha gjort sitt då den är klart mycket slöare än då jag först köpte den (begeistrad över den faktiskt fick tag i de allra minsta små stråna). Visst kan man väl lämna in den för slipning men för en 99-kronors pincett känns det inte riktigt värt det. Då drömmer jag hellre om den här från Laura Mercier. 240:- för en liten pincett är inte helt klockrent men då känns det å andra sidan som en bra investering. Kanske borde leta efter den på nätet istället, ska jag gå förbi Cow och köpa den slutar det garanterat med att jag kommer hem med en massa som inte alls var meningen.. farligt farligt!

BLOGGMOBBARE, BEWARE!

Sara på Hedgehog och Lipgloss Bitch manifesterar båda mot den allt mer utbredda bloggmobbningen på ett väldigt bra sätt så naturligtvis hänger jag på! Som de också skriver är det naturligtvis skillnad på att ha en avvikande åsikt (konstruktiv kritik) och att bara vara elak och gå till personangrepp (allt som oftast under aliaset "anonym".. som om någon skulle vara anonym på nätet) och det är det senare som är så onödigt och det som måste kvävas i sin linda. Själv har jag varit relativt förskonad från påhopp bortsett från några enstaka töntiga kommentarer som jag valt att oftast ignorera men då jag läser de kränkande ord som så många andra får ta emot blir jag bara ledsen. Det kallas för vuxenmobbning och det är inte mindre allvarligt för att det inte sker ansikte mot ansikte. Skärpning nu!

I DID IT!

Beslutade mig till sist för att "face the demons" och inte skjuta upp det längre.. imorse ringde jag äntligen vårdcentralen (stort tack till Sara som erbjöd sig att ringa i mitt ställe - det värmde verkligen!). Efter att först ha pratat med gulliga sköterskan Camilla (gillar henne verkligen, synd att inte hon är läkare istället) om att jag ville byta husläkare fick jag direktnumret till en annan vid namn Astrid. Efter att ha suttit i telefonkö i evigheter fick jag besked om att nästa lediga tid hon hade var först den 10 mars! Suck.. fick ringa tillbaka till Camilla och lyckades få en tid idag hos samma läkare (men en "kortis-tid" på 15 min), märkligt det där med regler och byråkrati - att läkaren själv inte kan lämna ut sina egna akuttider.

Hur som helst traskade jag upp dit i snögloppet, kom in till läkaren nästan direkt och ja.. det gick väl bra antar jag. Tårarna började falla på direkten - lite pinsamt - men hon var bra på att lyssna och ställde en massa frågor om allt möjligt. Vill inte gå in på det mer än så men det slutade med att hon skickade iväg en remiss till kurator och sjukskrev mig fram till den 20 mars till att börja med. Dessutom ska jag iväg till en annan vårdcentral imorgon eller på fredag och ta lite prover för bl a näringsbrist. Ringde upp både min praktiksamordnare och tidningen då jag kom hem så det är fixat.. måste dock gå ner till redaktionen senare i veckan och ordna upp saker och ting, delegera uppgifter etc. Det känns som om jag lämnar dem i sticket men vad ska jag göra? Talade även med mamma lite tidigare som sa att jag måste tänka på mig själv nu och det är väl så. Samtidigt som en sten har lyfts från mitt hjärta för att jag slipper alla krav för ett tag så finns oron kvar för vad som händer sedan och hur jag ska komma igenom det här. Kan inte slappna av helt enkelt men det kanske tar ett par dagar. Nu är det gjort i alla fall.

LYSSNA PÅ SIGNALERNA..

För en gångs skull lyssnade jag till kroppens (psykets?) signaler och stannade hemma då jag i morse kände magen krampa och illamående komma vid tanken på att sitta på jobbet en hel dag. Mejlade redaktionen och skrev att det rörde sig om privata problem men har inte vågat kolla mailboxen för att kolla vad jag fick för svar tillbaka (är hemskt feg då det handlar om sådant). De har inte ringt i alla fall. Tänkte messa A också och tala om att jag inte kunde komma till restaurangen ikväll men han hann före och undrade vilken tid jag skulle komma eftersom de hade en beställning på 10 pers kl 6 och det dubbla en timme senare.. Så jag har inget val, hoppas på att jag klarar det och inte börjar lipa om någonting går fel (risken för det är rätt stor). Ska verkligen försöka ta mig i kragen imorgon och ringa till vårdcentralen.. Om jag inte vore så himla rädd för att de inte kommer tro mig bara.

INGEN SPORTTOK

- Du ska väl se matchen ikväll? undrade redaktionschefen.. i nästa sekund förskräckt..

- Vadå vilken match?! då jag förklarade att jag inte hade en aning om vad han pratade om.

Nej, jag är ingen sportfanatiker men vi befinner oss tydligen i OS-final i någonting (damhockey om jag inte minns fel) och det är tydligen en big deal. Mina enda tv-planer för kvällen inkluderar Prison Break och möjligtvis
The Forgotten på dvd. Men lycka till, damer!

SAME SHIT DIFFERENT DAY

Varje måndag same shit. Lovar mig själv att gå och lägga mig i tid kvällen innan (vilket naturligtvis inte går eftersom jag sovit till 12), stolpar i säng först vid 1-tiden vilket får till följd att jag försover mig (1 h sen till jobbet idag vilket ingen visserligen bryr sig om eftersom det är sista dagen innan tidningen går till tryck = segt) och går omkring som i dvala resten av dagen. Plus att jag naturligtvis glömmer alla viktiga papper som borde tas om hand idag hemma. Och nu måste jag ringa en massa jobbiga samtal.. blä!

Question: Om man behöver tala med en läkare om stress.. att man är rädd för att man är i riskzonen för att gå in i väggen etc (sitt mentala hälsotillstånd helt enkelt) - hur går man tillväga då? Ringer man först till husläkaren som sedan remitterar en till en terapeut eller liknande? Eller ringer man direkt till denna (även om man inte vill gå privat)? Jag är clueless.

ALFABETSDUELL

Åh, så roligt! Hittad hos Virvla.

A is for age: 26 (27 i oktober, hemska tanke!)
B is for booze of choice: Fancy drinks
C is for career: Jobbar för att leva - inte tvärtom. Vet fortfarande inte vad jag vill bli då jag "blir stor".
D is for your dad's name: Torbjörn
E is for essential items to bring to a party: Ett bra humör är väl det viktigaste?
F is for favourite song at the moment: Kan inte komma på någon som inte är gammal skåpmat
G is for favourite game: TP (då jag vinner), Finans, Sanning eller konsekvens.. :)
H is for home town: Stockholm
I is for instruments you play: Hade jag varit man hade jag kunnat säga skinnflöjt och varit jääätterolig..
J is for jam or jelly you like: Hallon. Och blåbär. Och jordgubb. Och boysenbär såklart!
K is for kids: Ett, tack. Längre fram i tiden.
L is for living arrangements: Tråkig 1:a med sovalkov. Ensam.
M is for mother's name: Inga-Lill
N is for name of your crush: Darling K
O is for overnight hospital stays: En (fast det var på akuten.. väntandes..)
P is for phobias: Spindlar
Q is for quotes you like: "Du, endast du, är åskådaren och som sådan har du faktiskt alltid varit fri. Det enda som band dig var att du ansåg att någon annan var åskådaren" Ashtavakra Gita
R is for relationship that lasted the longest: Nuvarande. Drygt 9 månader.
S is for sartorial style: Mix av söt/romantisk och classy
T is for time you wake up: Har sjukt svårt att ta mig upp innan 8. Får jag välja så efter 10.
U is for underwear: Svart eller vit spets
V is for vegetables you love: Gurka, morötter o sån't
W is for weekend plans: Jobba
X is for x-rays you've had: Armen (bröt den), tänderna..
Y is for yummy food you make: Fisksoppa tycker jag
Z is for zodiac sign: Våg
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: Äh, just go ahead!
Ä är för älsklingstrend: 40-tals damigt (pumps, pennkjol..) just nu
Ö är för en önskan just nu: Att jag ska få tummen ur och ta tag i mitt liv..

ÄNNU EN VILL-HA KLÄNNING

Den här klänningen har jag drömt om ända sedan La Redoutes höst-/vinterkatalog damp ner i brevlådan. Nu har den ju varit på rea (om än inte med någon jätterabatt) ett bra tag och jag funderar fortfarande.. tror ni den kan funka i sommar med? Ska jag slå till? Känns som om jag måste bestämma mig rätt snart.

DRESS LIKE THE 60'S

Frän, virkad klänning i 60-talsstuk.
Klar vill-ha-varning.

ÄNTLIGEN...!

Ja, han behagade äntligen höra av sig! Ringde för ett par timmar sedan, hemkommen till sin syster i Köpenhamn eftersom han hastigt och lustigt pipit iväg till jäkla Hamburg över helgen för att träffa en potentiell partner (ja, till företaget alltså - vi är inga swingers *s*). Mobilen hade han inte fått med sig i villervallan påstod han.. det låter så osannolikt att det nog faktiskt är sant (han har två, en för jobbet och en privat som jag använder) eftersom han inte verkar ha förstått att de är till för att man ska kunna bli nådd. Han har den ständigt på ljudlös om han alls har den med sig och kollar den inte alltför ofta.. gör mig galen! Det är nog den enda roten till irritation i vårt förhållande faktiskt, känner mig nonchalerad då han inte verkar tycka det är viktigt att jag ska kunna nå honom. Nu har jag i alla fall "hotat" med att om han inte skärper sig finns det risk för att jag tröttnar på att höra av mig och han har lovat bättring. Vi får väl se hur det blir med den saken.. Hur som helst var det skönt att höra hans röst, saknar..! Distansförhållanden är inte the shit.


Bästa ESC-köpen

Glädjebanken

Crazy fixerad ESC-bitch som jag är så är bästa köpen på länge de jag gjorde på eBay i förrgår, dvd-kopior av ESC-finalerna '86 och '87! Jag & lillebror är båda bitna fans och han klandrar mig fortfarande för mitt tilltag att spela över banden från slutet av 80-talet med Beverly Hills-avsnitt några år senare.. Nu väntar jag på att en auktion med finalen från '89 ska sluta om några timmar så är jag nöjd - då har jag de bästa åren! Och ja, Daniel - du får låna!

Bilden föreställer i övrigt skivkonvolutet från en av mina favoriter - islands bidrag '86. Spana in de fräcka 80-talspaltorna och de förskräckliga hockeyfrillorna...

PARANOID...?

Panikar lite just nu.. kan inte få tag på Klaus. Han har inte svarat på ett sms jag skickade i fredags och går inte att nå varken på "vanliga" eller jobbmobilen. Vet att han är i Danmark och att han (nästan) alltid har sina mobiler på ljudlös men han borde ju kolla dem i alla fall! Och igår drömde jag att han sa att han inte älskade mig.. inbillning eller föraning? Jag kanske bara är den mest paranoida i universum men just nu har jag svårt att koncentrera mig på något annat innan jag fått bekräftat att allt är okej..

TUR I OTUREN

Fröken Julie

Mammas 50årsbaluns i onsdags då.. (som i själva verket bara var en liten familjesammankomst). Jo, det var väl trevligt - mamma med fästman, moster med fästman (lillasyrra till mamma som vid 48 års ålder klär sig sjukt snyggt, hade ett par grymma stuprör och stövlar som jag blev väldigt avis på!), bror med flickvän och så solo jag då. Jag + bror hade gått ihop och handlat två teaterbiljetter och presentkort på Frippes/Dramatenrestaurangerna. Samt en giant hortensia som icing on the cake.

Hade en sagolik tur med just teaterbiljetterna eftersom vi först valt en Shakespearepjäs (Lika för lika) som ställdes in just den dagen och istället fick vi erbjudande om att byta ut dem mot biljetter till en av de extrainsatta föreställningarna av Fröken Julie. Den har ju varit utsåld och även de här biljetterna sålde slut på nolltid så det var ett lyckokast! Jag är hemskt avis.. vill också gå och se den! Plus middag på en av mina favoriter - hm, känns som om vi valde en present som skulle varit perfekt för mig istället..

TIPS MINSANN

Ha! 500 spänn i dricks av ett sällskap ikväll! Det är mer än vad jag tjänade i lön.. Jag är inte någon bortskämd servitris (tangodansare är cheap bastards) som synes men nu är jag i alla fall glad :) Natti natti, om 7 h ska jag upp och leka journalist i stället. Men det gör jag ofrivilligt gratis.


GRATTIS & SÅN'T

Om ni mot förmodan undrar vad jag pysslar med så kan jag meddela att jag jobbar som en liten gris.. 9-23 igår + hela dagen fram till nu idag. Imorrn väntar ännu en tuff dag med jobb dag + kväll och samma sak fredag.. :/ "Är det konstigt att man längtar bort nån gång..". Nu ska jag dock strax hoppa på pendeln för färd in till stan där jag ska möta upp med lillebror + flickvän och gå hem till mamma för lite firande av hennes 50-årsdag!
Grattis på födelsedagen mamma!

HOFF IS EVERYWHERE

Hasselhoff

ZASSY PÅ ZARA

Har väl egentligen aldrig varit speciellt förtjust i Zara. Några mindre lyckade köp är nog anledningen till det.. i form av bl a ett par svarta highwaterbyxor jag drunknade i efter första tvätten samt min bruna kappa i "fuskfårskinn" (populära för ett par säsonger sedan) vars ena hela arm sprack upp i sömmen efter bara ett par veckor. Ingen vidare kvalitet med andra ord. Igår då jag och pojkvännen hastade in i butiken i Sturegallerian blev jag dock nästan knockad.. så mycket fint de fått in! Det mesta i damig 40-talsstil och precis vad Nippertippan likes! Tråkigt nog för mig verkade det som om de små storlekarna i nästan allt fint gått åt som smör i solsken, bl a den berömda skjortklänningen som bara fanns kvar i XL. Suktade efter ett helt gäng söta små blusar med puffärm, varav en ljuvlig med prickar, men fick finna mig i att motvilligt gå därifrån med.. ingenting *fnys*. Har inte varit vid Norrmalmstorg ännu men kan tänka mig att där är minst lika utplockat. Varför kan inte Zara börja med postorder?

hemsidan hittar ni några exempel på den nya fina kollektionen (Flash dessvärre så inga länkar).

KICKASS-WEEKEND

K lämnade den lilla privata drömvärld han och jag befunnit oss i de senaste dagarna och tog jättefågeln tillbaka till vardagen lååångt härifrån igår eftermiddag. Och det känns, som vanligt, mycket mycket tomt.

Har i alla fall haft några underbara dagar tillsammans med mycket "kvalitetstid", kyssar & lite (mycket) till, god mat m m. Han kom ju i onsdags kväll och i torsdags/fredags jobbade både han och jag så då blev det bara kvällsumgänge. Han tog hand om middagen på torsdagen (underbart goda "hälleflundra- och laxrullar") och på fredagen var vi ute och åt på Stationshuset här - första gången för mig.. I love då man själv får kombinera sin meny. Marinerade lammkotletter, krämig potatisgratäng och basilikaaioli blev mitt val.. mm! Under lördagen myste vi hela dagen hemma innan vi stack in till stan för middag på
Harran som jag fått rekommenderad. Sjyst mat från Mellanöstern, rätt enkel och trist lokal men (relativt) billig och god mat (kyckling- och lammspett grillade på kolgrill + tomatbulgur). Meningen var att vi skulle gått och sett Saw II sedan men lämnade igen biljetterna och åkte hem och såg Fyra veckor i juni på dvd istället. Vi är tråkiga.. men hellre kramas i soffa än i biosalong med massa främlingar. Det gäller att ta vara på all tid man får tillsammans. Igår hanns det med en brunch på Gateau och lite flanerande på stan innan K hoppade på Arlanda Express.

Även om det är trist att aldrig få någon riktig vardag ihop (den längsta tiden vi spenderat tillsammans i sträck är en vecka och det var i somras) så gillar jag att det blir så intensivt då man väl ses. Det känns fortfarande lika nyförälskat som då det gjorde då vi först träffades (9 månader sedan idag) och jag hoppas den känslan håller i sig länge..! En nackdel med att vi inte gör det till vardag då vi träffas dock.. all den goda maten som man unnar sig (mycket matprat däruppe). Jag förstår att man talar om "kärlekens tunga perioder" :)

SPAMMAD

Precis fått radera nästan 20 obegripliga spamkommentarer i ett enda (jättegammalt!) inlägg från någon som kallar sig "Author". Very strange..

I övrigt så är det måndag.. jag är urtrött och på fruktansvärt dåligt humör av ingen-orsak-alls, deadline på fredag hänger som ett ovädersmoln över mig, på kontoret är det varmt som i en bastu, vet inte vad jag ska hitta på till lunch och mensen är två veckor försenad. Ska jag klaga lite till?

Och framför allt så saknar jag K.

IBLAND ÄR DET BRA

Artar sig till att bli en riktigt bra fredag såhär långt! Började dagen med lite mys tillsammans med Klaus varefter han gjorde sina goda äggmackor till oss till frukost - I love! Nu är jag på jobbet sedan ett par timmar och har redan fått uppskattande mail ang en artikel jag skrev till senaste numret + fått veta av redaktionschefen att flera av mina artiklar (om skolan, ungdomar etc) finns med i kommunens bildspel för framtidens Väsby. Och om 1 1/2 timme slutar jag för dagen.. ska hem och kolla in inspelade avsnitt av Desperate Housewives och Prison Break innan det blir myskväll med K. Idag känns det bra..!

I.D TILL HIGH BIDDER

Promotar lite granna jag då..

VÄNTAN

Sitter som på nålar.. när som helst ringer det på dörren.. Klaus ringde från kontoret och berättade att han kommer nu! Gaah, lite nervös är jag - var ju trots allt ett bra tag sedan. Men ikväll ska vi hångla och äta tacos :) Kom nu!

Blank

Var är blotting papers då man behöver dem...?

ANSTÄLL MIG!

I förmiddags kilade jag ner till en av synvårdsbutikerna här i förortscentrumet för intervjun jag nämnde. Det gick väl bra antar jag.. butikschefen berättade om butiken och vad arbetet som optikerassistent går ut på (verkar rätt komplicerat det där med olika glas, slipningar, styrkor.. det måste jag medge!). Sedan de vanliga frågorna såklart - berätta om dig själv, bra och dåliga sidor osv. Annonsen ligger ute ytterligare några veckor, efter det ska de göra en sammanställning och kalla de bästa kandidaterna till en andra intervju.. det är till att vara noggrann! Det är säkert kul och omväxlande, men det är rätt få timmar (eftermiddagar mån-fre) och inte någon jättebra lön precis men det vore hur som helst skönt att få betalt för jobbet man gör.

Stilmässigt passade jag dock rätt bra in med dagens klädsel just idag (butikschefen och optikern som var där hade båda nästan identiska kritstrecksrandiga kavaj-och-byxor):

- Svarta finbyxor, La Redoute
- Vit top, La Redoute
- Prickiga kavajen
- Högklackade mockaboots, Have2Have
- Kappan från Day BetM + vaniljfärgad stooooor skön halsduk
- Långt halsband med gröna stenar, pärlor i öronen, tre silverringar

DUBBELGRATTIS

Dagens grattis går till två..

Vännen Åse som fyller 25 år!

Samt fd flirten (vi enades om att "affär" var ett bättre ord.. lite prassel m a o *hmpf*) A som blir lite äldre.. närmare bestämt 39 år!

Eat cake both of you.

PERSONLIGT

Slösar lite tid såhär på morgonkvisten med ännu en sådan här "Mina vänner-duell" (åtminstone får jag flashbacks till böckerna som vandrade runt i låg- och mellanstadiet). Senast sedd hos Anna.

1. Vad heter du? Christina Ellinor
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag har nog förlikat mig med mitt namn..
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Angela eller Therese var alternativen
4. Vilket stjärntecken är du? Våg
5. Vilken årgång är du? 79:a
6. Vart bor du? I en förort norr om Sthlm
7. Bott utomlands? Ja
8. Flyttat antal gånger? Orkar inte ens räkna men åtminstone 10 ggr
9. Vart skulle du vilja bo? Just nu bultar hjärtat för Köpenhamn
10. Vilken skolklass? Det är no more..
11. Vad vill du bli när du blir äldre? 26 år och har ingen aning..

UTSEENDE
1. Hur lång är du? Ca 1,57
2. Hur mycket väger du? Senast jag kollade var det runt 47
3. Hårfärg och frisyr? Färgat mörkbrunt (är mellanblond i grunden) lite längre än axlarna
4. Ögonfärg? Grönbruna
5. Mest nöjd med? Ögonen och midjan
6. Minst nöjd med? Näsan och låren
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? Ofta hemmavid
9. Har du några piercingar/tatueringar? Piercad i naveln + öronen såklart

FAVORITER
1. Filmer? Älskar dig för evigt, Lost in translation m fl
2. Låtar? Don't get me started..
3. Årstider? Vår
4. Mat/dryck? Tycker om fiskrätter + kött / Cola
5. Djur? Katt. Och hund.
6. Färg? Guld. Mörkt purpur.
7. Parfym? Clinique Simply
8. Tv-program? Riket, Prison Break, SatC, Desperate Housewives
9. Ämne i skolan? I grundskolan så.. svenska, engelska, musik
10. Sysselsättning? Resa, shoppa, umgås med pv & vänner, mysa hemma

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Svart Day Birger et Mikkelsen kappa + brun av "fårskinns-/mockatyp"
2. Vad använder du just nu för skor? Ett gäng svarta stövlar/stövletter
3. Favoritfärg på kläder? Champagne, svart
4. Favoritmaterial på kläder? Silke, denim
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Gärna ett par snygga jeans
6. Favoritaffärer? Magasin (Kphm) +  Åhléns City, MakeUpStore, AngelaC, Mango (ojämn), The One, Tabbouli House m fl
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Väldigt olika. Har en förmåga att ofta handla på konto..
8. Favoritmärke? Gillar de danska märkena.. Day, Marlene Birger, Soaked in Luxury, Munthe plus Simonsen m fl
9. Vad har du för byxstorlek? 32/34
10. Vad har du för tröjstorlek? XS

DITT RUM (det blir hela lägenheten.. en 1:a)
1. Stort, litet eller mitt emellan? 38 kvadrat + förråd (omgjort till sovalkov)
2. Vilken färg på tapeterna? Vita/gråa fruktansvärt fula tapeter förutom i sovrummet där det är målat i caffe latte
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Beige, svart, vitt (hemskt trist!)
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen.. grymt skön 1.20 med "smidessängstolpar"
5. Vad vill du ändra där inne? Allt! Föredrar en mer orientalisk stil och det är här verkligen inte..
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Video + dvd i datorn
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En gård, tvättstuga, fotbollsplan, skog..
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Allt!
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Pojkvän då han är på besök
10. Favoritpryl i rummet? Min älskade laptop

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Wilhelm
2. Vad har du i din:
a) jackficka just nu? Ingenting, finns bara "falska" fickor
b) skolväska just nu? -
c) Handväska eller liknande just nu? Mp3spelare, mensskydd, Eight Hour Cream, kvitto, jobbnycklar, läppglans, pennor, hårsnodd..
3. Vad är du beroende av? Te
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Inget alls, dock läppbalsam + läppglans
6. Vad tror du på? Ingenting himmelskt..
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen alls
8. Vad köpte du senast? Mjölk, bröd, mjukmedel + Marabou Digestive
9. Har du nåt husdjur? Nej
10. Vad bor du i? Lägenhet

GREJER
Plånbok: Svart skinn från Claudio Ferrici
Tandborste: Mörkblå/orange
Smycken: Långa halsband + pärlor i öronen
Solglasögon: Har 2, gillar inget av dem
Underkläder: Vitt eller svart. Formsydda kupor + string (oftast)
Nagellack: Transparent

DEKADENS

Skippy Peanut Butter
Reminder to self: Ska inte köpa Skippy's jordnötssmör (händer typ en gång om året). Visst, du älskar det.. men det är måååånga kalorier i.. Men åh, ett lager Skippy på rostad macka och så hallonsylt på det - gud, så gott!!!

FEAR

De senaste årens allt mer utbredda terrordåd har aldrig skrämt mig nämnvärt. Jag följde såklart händelserna under 9/11 och attacken i London osv och har naturligtvis känt sympati med de som drabbats men jag har aldrig känt mig personligt (indirekt om ni förstår vad jag menar) hotad av den allt mer upptrissade situationen mellan "oss" (och då menar jag västvärlden) och vissa extrema grupperingar i arabländerna. Muhammed-karikatyrerna som orsakat ramaskri i muslimska länder världen över de senaste dagarna har fått mig att tänka om.

Här hittar du lite bakgrundsinfo till varför historien rört upp sådana känslor. Nog för att jag tycker att reaktionen är något senkommen med tanke på att teckningarna publicerades redan i september förra året om jag inte minns fel.. Då det framkommit att muslimska grupper rest runt i arabländer och spridit bilder som inte alls fanns med i tidningen (där t ex Muhammed framstår som en pedofil) tycker jag däremot inte att det är så konstigt att folk blir upprörda eftersom de tar det som ett påhopp mot hela deras religion. Grundlagen tryckfrihet finns inte i många av dessa länder så naturligtvis är det lätt för folk att tro att det är landet Danmark som står bakom det hela istället för någon stackars illustratör (som lever under jorden nu) på Jyllandsposten. I mina ögon är det helt enkelt en serie missförstånd och överdrivna reaktioner (som uppviglare inte varit sena att utnyttja) som lett till situationen som råder just nu. Men faktum kvarstår.. risken för terrordåd i våra trakter har ökat i och med den här händelsen. Idag såg jag en film, gjord av någon muslimsk grupp (vet inte vilken) på en hemsida jag heller inte minns namnet på (sajt där saker som inte kan visas i vanliga medier finns, typ halshuggningar och andra otäcka bilder). Text och tal var på arabiska men budskapet framgick ändå med all önskvärd tydlighet. Flaggor - USA, Frankrike, Israel och Danmark - som symboliserar fiender, uppmaningar att bojkotta danska produkter samt bilder på - vad jag antar var - den illustratör som ligger bakom Muhammedbilderna samt ansvarig utgivare på JP och sedan en skottavla över deras ansikten. Det var skrämmande. Och ja.. nu är jag rädd. Mer än förut åtminstone. Jag tror att det kommer att hända något så småningom, inte just nu men om ett tag då vi lättat på garden något och tror att faran är över. Man är sig själv närmast, visst.. men jag älskar Danmark och Köpenhamn och jag vill gärna bo där en tid inom en inte alltför lång framtid. Nej, det skulle naturligtvis inte kännas bättre om det skedde något någon annanstans i världen heller.. Men inte Danmark. Snälla.

NOTHING MUCH

Ja ja, det är stiltje just nu.. inte mycket händer (jobb, jobb, jobb) och jag har ingen vidare inspiration till att göra något som helst - inklusive blogga. Men det går nog snart över.

Helgen som var:
Restaurangkneg (tabbade mig ordentligt då jag spillde ut en massa vin på vit duk under servering, oh well..) lördag. Ego-/sovadag söndag (jag är en fruktansvärt dålig vän som ställde in fika med C men orkade bara inte ta mig in till stan min enda lediga dag).

Veckan som kommer:
Börja med nya numret, lots to do. Jobba på restaurangen imorrn kväll + ev. torsdag kväll. Plus (viktigast av allt!) Klaus-besök fredag (kanske torsdag)-söndag!!! 5 veckor sedan vi sågs senast, kan inte vänta! Helgen ska mao tillbringas i sängen.. :)

Nu: Te och wienerbröd (jag är nyttigheten själv)!

NEJ, NU J**LAR..

Förutom skor skickar Asos inte vissa "tyngre" plagg utanför UK längre.. Börjar bli sur - den där jackan var riktigt tuffig den..

SNAPSHOT

Igår då jag kom till restaurangen upplyste Andrea mig om att jag visst "fastnat" på bild under förra lördagens Dykpub.. ligger på nätet till allas beskådan!

Här är vi - söta vännen Andrea till vänster, hans bror Claudio som ser allmänt mongo ut till höger och så lilla jag som försöker se timid ut i mitten!

NO FINFREDAG

Idag var det ruskigt segt att gå upp.. känner mig som en klubbad säl! Gårdagen var riktigt hektisk med först tidningsjobb då jag både lyckades få klart tre artiklar + färdigställa uppdateringen av vårt adressregister (om jag aldrig ser ett Excel-blad mer så är jag glad!) som tog en evig tid. Sedan raka vägen in till restaurangen där det var sjukt mycket gäster och fullt upp ända fram till jag stack vid halv 12 - mat lyckades jag inte få i mig förrän vid 10tiden. Nu sitter jag i princip "av" mina timmar här på tidningen fram till lunch eftersom jag är klar med alla grejor och inte orkar börja på något nytt (deadline idag). Skönt att vara ledig på fredagseftermiddagarna numera (eller ledig och ledig, ska ju söka jobb) för då hinner jag med en liten tupplur innan det bär av till restaurangen igen ikväll.

Med anledning av att jag i princip gick direkt upp ur sängen och åkte hit la jag inte ner mycket tid på finfredag..

- Stellajeansen..
- .. nedstoppade i svarta mockastövletter
- Svart omlottop..
- .. och gul finstickad cardigan över det!
- Vita pärlor i öronen som vanligt

GROWN UP OR NOT?

Vuxenpoängstest

Jobb (1p) - Både och: extrajobb + praktik
Visitkort (1p) - Ja, faktiskt!
Konferens (1p) - Nix
Bor hos föräldrar (-2p) - Nej, det var länge sen!
Vara sambo (1p) - Inte riktigt redo för det än tror jag..
Vara förlovad (1p) - Nej
Vara gift (2p) - Inte det heller, tvivlar på att det kommer ske också
Skild (3p) - Nehej då
Äga villa (2p) - Nej tack, föredrar lägenhet
Ha en bil (1p kombi + 1p) - Haft en, men den är brorsans nu
Hund (1p) - Inte jag men familjen
Lån (1p) - Ptvii, ja studielån
Gemensam ekonomi (1p) - Nej
Pensionsspara (1p) - Kan inte nu, men skulle gärna vilja
Storhandla (1p) - Ja, jag försöker
ICA-kundkort (1p) - Japp
Använda rabattkuponger (2p) - Ibland, men inte så ofta
Äga hushållsassistent (1p) - Nej
Äga diskmaskin (1p) - Nej
Dubbelsäng (2p) - Nej, 1.20 säng
Ha julgran på julen (2p) - Nej. Kanske blir en bordsgran nästa jul då..
Gråa hår (1p) - Lyckligtvis inte
Celluliter (1p) - Är väl inte supertajtast, men nej
Prenumerera på morgontidning (1p) - Skulle aldrig läsa den
Lösa sudoko (1p) - Aldrig gjort
Välja att inte svara i telefon (2p) - Ofta, fast vad har det med vuxenpoäng att göra?
Putsa fönster (1p) - Typ vid flyttstäd.. *pinsamt*
Svampplockning (2p) - Aldrig i livet
Långfärdsskridskor (1p) - Nej
Parmiddag (1p) - Inte ännu med nuvarande pv
Vinprovning (1p) - Aldrig varit på men skulle gilla..
Danskurs (1p) - Nix
Partaja till gamla 70-talshits. Obs! Gäller ej om du är bög. (1p) - Snarare schlagers!
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Nej tack!
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Jag skulle vilja!
Föredra soffan hemma före krogen/puben med bästa kompisarna (1p) - Beror på vem som håller mig sällskap..
Spela Bingolotto (1p) - Knappast
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) - Neej!
Ha höftproblem (1p) - Vad är det här, pensionärstestet?
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) -Se ovanstående
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Det händer då och då faktiskt!

0-15 p "INTE gammal"
16-25 p " börjar barka ditåt..."
Över 25 p "Nu är du där"

Det här testet var väl sådär.. men vuxen är jag uppenbarligen inte!
Hittat hos
Cicci's Pocket.

LIKA SOM BÄR

Allt som oftast tjatar redaktionschefen på mitt jobb/praktik hål i huvudet på mig. Det är en väldigt snäll karl egentligen som närmar sig de 60, har varit i tidningsbranschen sedan urminnes tider och är rätt blasé vad gäller det mesta. Han är alltid hjälpsam, trevlig och verkar se mig som en jämlike fast jag bara är en liten snärta men han älskar att prata.. mycket, länge och bara om sig själv! För det mesta "mm:ar" jag bara med och kämpar för att få en syl i vädret men det finns ett ämne han ibland tar upp som faktiskt intresserar mig - just för att jag känner igen mig själv så väl i historien.

K (som han heter) är nämligen omgift med en kvinna som är 17 år yngre än han själv. Han var först gift med en dam i hans egen ålder - med vilken han har tre barn - men då han var runt 40 kom "krisen" och han träffade denna L och inledde en affär. Den första tiden smög de med det, tog in på hotell osv men en dag gick K helt sonika hem till frugan och berättade att han träffat en annan. Sedan följde sex år av velande fram och tillbaka då han inte kunde bestämma sig för om han skulle lämna sin dåvarande eller ej. Märk då att båda kvinnorna kände till varandras existens. L väntade snällt på honom (även om hon träffade andra då och då) och en dag tog han steget. Nu är de gifta sedan drygt 10 år tillbaka och har två små barn.

Vad har det här med mig att göra...? Det skiljer visserligen "bara" 12 år mellan mig och den där mannen jag väntade på i ca 3 år och hans sambo kände (känner) aldrig till mig såvitt jag vet. Dessutom har han inte lämnat henne och kommer aldrig att göra - det har jag ju åtminstone insett nu. Men det är förtröstansfullt att höra en sådan historia och veta att det faktiskt finns andra kvinnor som varit dumma nog att vänta på en velande man - och att det kan sluta lyckligt. Att sedan denna K har åsikter om att hans nuvarande fru sökte sig till honom (äldre män) för att hon haft en alkoholiserad pappa (vilket ju också jag har men det kan vi ta nån annan gång) och ville ha en fadersfigur är en alldeles för uppenbar förklaring tycker jag. Varför ska det alltid finnas en orsak till att man väljer att inleda en relation med någon som är äldre? Kan det inte bara handla om attraktion? Oh well..


REA PÅ MRS H

Rean är ju i full gång på Mrs H - nu också i webshopen. Är rätt sugen på den här gummistöveln från Marc Jacobs (skulle föredra grönt men den verkar slut i alla storlekar) och jeansen från Citizen of Humanity. Även koftan från Vince är lite nice, förutom att den ser lite väl tomteröd ut på bilden. Men det faktum att det inte är vare sig bytesrätt eller öppet köp bromsar lite..