DET TAR EMOT...

Sitter här och nojjar som bäst inför jobbet på restaurangen ikväll. Har verkligen aldrig någon lust att åka dit, fast då man väl är där brukar det vara rätt okej i alla fall. Hoppas på lagom med gäster så man inte går sysslolös, men inte för många så man får springa benen av sig. Dessutom får de gärna dricksa mig rätt rejält (as if)! Jobbigt nog har jag fruktansvärt ont i magen (why?) samt i handleden efter att jag smällde i ett skåp alldeles nyss. Tagit två tabletter mot magen och hoppas på att det andra ger med sig. Nu måste jag dessutom trycka i mig något ätbart fastän jag inte alls känner för det - men risken för yrselanfall ikväll är rätt stor annars... Jag bara klagar, hoppas alla andra får en trevlig lördagskväll i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej...ååå visst är Kukui halsbanden fina..måste nog nästan ta o beställa ett jag oxå från e-bay. var in o tittade på den som du hade beställt från, rekomenderar du att beställa därifrån, har aldrig gjort de tidigare, så blir ju lite nojjig

2005-08-06 @ 16:05:15
Postat av: Ellinor

Rekommenderar att handla på eBay gör jag absolut, där kan man ju hitta hur mycket som helst som inte finns i Sverige alt. till billigare priser. En guldgruva! Däremot ska man väl vara lite selektiv med vem man handlar ifrån, ett bra sätt är att kolla personens feedback som bör vara minst 98-99% positiv. Annars är det bara att köra - lycka till!

2005-08-07 @ 13:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se