EN HELT VANLIG ONSDAG

Planer för resterande delen av kvällen:
Fika Earl Grey-te med sur mjölk (den trasiga kylen ni-vet), morotsmuffins och mosiga hallon + se på - ole dole doff kinke lane koff ole dole binke bane ärtan pärtan poff -"The Butterfly Effect" på laptopen.

Tänk så smart om jag hade följt "Lost" som alla andra gör - då hade det varit julafton just nu

Kommentarer
Postat av: Anna

ja du valde fel, lost är spännande spännande!! men the butterfly effect är faktiskt mycket mycket bra den med!

Postat av: Anna

nej nej du har gjort helt rätt - för snart kommer första säsongen av lost på dvd - då kan du göra som jag o titta på serier på dvd istället för att måsta passa en massa tider på tv:n.... jag ska definitivt skaffa den när den kommer!

2005-08-24 @ 22:43:03
URL: http://mymarkup.net/anna
Postat av: Ellinor

Anna nr 1: Att Lost är spännande har jag iofs hört lite olika åsikter om (en del säger att det händer inget), men det andra håller jag med dig om - filmen var bra :)

Anna nr 2: Precis min plan! Kommer ändå aldrig ihåg då programmen jag vill se går så då missar man en massa avsnitt, dvd är så mycket bättre!

2005-08-24 @ 23:25:25
Postat av: Biggis

Jag gillar både Lost och The Butterfly Effect. Har dock insett att jag inte kan följa serier längre... Jag glömmer/hinner inte/nattar dotter/sover när dom börjar... Lost på DVD låter helt suveränt!

2005-08-24 @ 23:34:22
URL: http://gammelmamman.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Lost är tråk-tråk. DVD (eller (hysch-hysch) nerladdning) är bomben, yo. Men Lost är fortfarande tråk-tråk. Förra säsongens två bästa nya serier från USA (och som för övrigt kommer samlade på DVD väldigt snart) heter Veronica Mars och House. Veronica Mars och House. Lägg dom på minnet (båda är på väg till svensk TV för den som vill, House till Canal+ i höst och VM till SVT i början av nästa år, de långsamma tråkarna).

Vad är det jag svamlar om? Jo. VM och House. Jag är nog lite kär i både Kristen Bell (VM) och Hugh Laurie (H).

Äh, vem försöker jag lura. Jag är jättekär i Kristen Bell. I'm a fan-boy in love. Vid 27 är det kanske en aning patetiskt, men jag försöker förtränga den biten.

Fjärilsfilmen var jag heller inte speciellt förtjust i, tyvärr, för jag ville verkligen gilla den. Och det fanns en hel del som var bra. Men sen fanns det också en hel del dåligt, dom drog ut på scener onödigt långt och Ashton Kutcher var med. Bara det kan förstöra en film. Och bioversionens sablans fega slut. Sånt är det hat på.

Men inte på Kristen Bell. På Kristen är det aldrig hat. Aldrig nånsin.

Awright, jag slutar svamla nu. Nattens.

2005-08-25 @ 02:39:02
Postat av: Ellinor

Fredrik: Landet Lagom verkar uppdelat i två läger, ett som tycker Lost är very exiting indeed och ett som tycker som du - tråktråk. Svårt att veta vilket man ska lyssna på.

Tack för tipset om VM och House.. får nog bärga mig tills det är dags för tv-premiär, min dator är lite seg och tar en evig tid på sig att ladda ner allt större/längre än en låt typ. Inte för att jag laddar ner *host* men dock.

Betr. fjärilsfilmen så vet jag inte riktigt hur jag ska förhålla mig.. En del av mig tyckte grundstoryn var helt ok och Kutcher gick att stå ut med for once, men det känns som om de inte riktigt utnyttjade potentialen. Bioversionens (fega?) slut har jag tack och lov sluppit, hade Directors Cut-dvd:n. Men lite nyfiken på hur de skiljer sig..?

Nu är det sovananna.. hoppas du har söta drömmar (om Kristen Bell kanske!). Nattnatt.

2005-08-27 @ 02:14:10
Postat av: yahoo

[URL]http://www.yahoo.autorita.org[/URL] http://www.yahoo.autorita.org

2006-10-23 @ 00:00:35
Postat av: Sexy

Hei! luogo che interessante avete fatto, ben cotto![URL]http://www.sexy.sollazzo.org[/URL] http://www.sexy.sollazzo.org

2006-10-23 @ 00:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se