HÄR VAR'E POSTORDER...

Traskade upp till det inte-alls-så-närliggande paketutlämningsstället tidigare idag för att hämta ut mina paket från såväl La Redoute som Josefssons Josefine. Naturligtvis inga kläder från den senare - lärde mig min läxa från det senaste felköpet (då kjolen bara växte och växte i midjan... byxorna var för tacky) - men istället ett fint lila bäddset med extra örngott, ännu en tavelhylla samt sex ljushållare som ska upp på väggen i min lilla sovalkov så småningom. Plus en BaByliss Press n' Curl locktång som dyker upp i slutet av september visst (suck). Just det, en bh med. La Redoute-paketet var desto festligare, hade inte beställt så där våldsamt mycket men dock:

 

Omlottkofta

Omlottkofta (fast i purpur)

Fantastiskt snygg, mycket roligare än den ser ut på bilden!

 

Byxor

Svarta, vida byxor

Hade ett par sedan innan men de är både snygga och sköna - dessutom går det att välja mellan tre olika längder, toppen för en kortis som mig - så jag beställde ett par till.

 

Sidentop

Mönstrad sidentop

Lite väl see-through, får kanske ha ett svart linne under, men obeskrivligt skön och man känner sig så snygg i den...

 

Nu fattas bara HM-paketet...


Kommentarer
Postat av: Jessica

Himla fin kofta, kanske ska våga mig på en beställning därifrån jag med. Och byxor för "småfolk" som jag (typ 155) är ju hur bra som helst. ;-)

Postat av: Jessica

Apropå byxorna, är de låga i midjan? Och hur är de i kvaliteten? Är på gång att skicka iväg en beställning nämligen. ;-)

2005-08-14 @ 13:31:15
URL: http://sessan.squarespace.com
Postat av: Ellinor

Jessica: Det tycker jag absolut att du ska göra och koftan är superfin! Byxorna tycker jag är av helt okej kvalitet, de är av 66% polyester, 32% viskos och 2% elastan och de jag har sedan innan har inte börjat noppa sig än iaf.. och ändå har jag använt dem mycket då jag jobbat som servitris. De är lagom i midjan, varken höga eller låga utan räcker väl mig till strax nedanför naveln (är ca 1,57). Så jag tycker helt klart att du ska testa dem!

2005-08-14 @ 15:09:10
Postat av: heleina

den koftan och jag funderat länge över.. ser aningen tradig ut på bilden men säger du att den är roligare i verkligheten kanske man borde slå till! Hur är dem i storleken?

2005-08-14 @ 15:43:45
URL: http://heleina.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Heleina: Den är helt klart långt ifrån tradig - synd bara att de har den i grått på bilden, min är som sagt i purpur/aubergine och i och med att det är små metalltrådar i så skimrar den lite.. fint! De är rätt stora i storlekarna, jag beställde min i fransk storlek 34/36, dvs 32/34 (XS) och det är på gränsen att den nästan är för stor men den funkar. Mitt råd är - slå till!

2005-08-14 @ 15:57:23
Postat av: heleina

Tack för hjälpen! En beställning är ivägsänd med den omlottkoftan.. längtar efter leverans :-)

2005-08-14 @ 21:03:03
URL: http://heleina.webblogg.se
Postat av: Mei

Oh, har funderat på den koftan jag med, skönt att någon "testar" den först.
Hur känns materialet though - kompakt eller billig-stickat? (helt enkelt; är den varm?).

2005-08-14 @ 23:53:24
URL: http://bellacosa.blogspot.com
Postat av: Malin

Gillar koftan, men jag hittar den inte på laRedouts hemsida...kan inte du lägga in en länk direkt till koftan??? TAck på förhand

2005-08-15 @ 10:14:40
Postat av: Ellinor

Mei: Tycker inte att den känns "billig-stickad", den är ju hålstickad så naturligtvis är den inte superkompakt men tycker den känns varm ändå och betydligt varmare än en liknande HM-kofta jag har.

Malin: Tyvärr går det inte att länka till specifika plagg på hemsidan, men om du går in under Dam - Designers & Märken - Cote Femme så ligger den på sidan 5 där, 339:-. Hoppas du hittar den!

2005-08-15 @ 12:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se