JAKTEN PÅ DE FÖRSVUNNA GULDISARNA

Gaah, nu har jag släpat K med mig runt halva stan (Kista, Kungsholmen, City...) ett par dagar på jakt efter mina guldisar som jag efter en hel del funderande kom fram till att jag inte kunde leva utan. Inne i stan fanns de inte alls, dock hittade jag dem igen i utmärkta Kista - men endast i storlek 38 och hur gärna jag än ville ha dem fick jag lov att inse den bittra sanningen = de var för stora. Jag sörjer "mina" förlorade guldskor.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du ska inte ringa runt till de olika butikerna (om du inte redan gjort det)och kollat? Ibland har jag lyckats få skor skickade till mig från andra städer om jag betalar "frakten"...nog för att det var från din sko men det kanske går? Hoppas du hittar skorna i din storlek!

Postat av: Sandra

Du har inte skulle det stå :-P

2005-08-03 @ 19:30:41
Postat av: Nina

Om det är guldballerinor du vill ha så har jag köpt ett par fina billigt på eBay. Men om det är just de du vill ha från scorett så kanske de inte går att ersätta med några andra :). Men ett litet tips iaf.

2005-08-03 @ 23:42:57
URL: http://mode.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Sandra: Bra tips, men har nog förlikat mig med tanken att det är kört.. de tillhörde ju trots allt vårkollektionen. Köpte faktiskt ett par andra guldskor igår så det har piggat upp lite :)

Nina: Tack för tipset.. ja, det var ju just de jag ville ha. Fast som jag skrev ovan köpte jag ett par andra iaf, kan inte riktigt jämföras med de från Scorett men dock!

2005-08-04 @ 14:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se