LIKE MATCHING ROBOTS

Pulade in höstens (första?) beställning på HM Rowells för ett litet tag sedan. Fanns inte alls mycket som föll mig på läppen - det bästa brukar finnas i "tilläggskatalogerna" som kommer senare - men bestämde mig iaf för detta

 

Omlottklänning

Svart omlottklänning

 

Tweedkavaj

Tweedkavaj i grönt

 

Det vill säga det som många andra också verkar ha beställt. Plus ett halsband i turkos/"guld" och ett par gröna fingervantar. Alla lär väl gå omkring i den där omlottklänningen i höst dessutom nu då Ebba tydligen hypat den. Hade egentligen velat ha en annan färg än svart, men gillade inte alls det mönstrade alternativet. På "riktiga" HM hade de en klänning i brunmönstrat och blåmönstrat, provade den bruna varianten men den klädde mig verkligen inte alls. Skulle jag få välja skulle det naturligtvis bli en DvF-wrap, men får nog vänta tills lottovinsten trillar in :) HMbeställningen däremot kommer v 33.


Kommentarer
Postat av: sara

haha, ja, hela landet kommer nog att ha den klänningen på sig - jag har också beställt den :) Tror att de flesta tar den svarta - den kan man ju iaf göra personlig med smycken, scarfs etc.

Postat av: Ellinor

My thought exactly :)

2005-08-01 @ 12:28:17
Postat av: Sanna

Om du inte " vill se ut som alla andra" så har de omlottklänningar på H&M (ute i verkligehten) och på Åhléns. Har hittat en jättefin i brunt som skiljer sig något från mängden...

2005-08-01 @ 17:51:32
URL: http://sannasfavoriter.webblogg.se
Postat av: Anneli

Mina föräldrar bor i Borås, och där har H&M Rowells sitt lager med tillhörande lagerbutik. Schysst för då kan man handla där, och titta lite mer på materialen i plaggen vilka ofta kan vara ganska kassa, fast det ser snyggt ut i katalogen. Så har nån vägarna förbi Borås så är detta en rekommendation!

2005-08-01 @ 22:25:17
URL: http://plockgodis.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sanna: Ja, "riktiga" HM har jag ju redan kollat av.. men kanske Åhléns vore värt ett besök :)

Anneli: Bra tips! För mig personligen är det inte aktuellt då Borås ju ligger.. långt härifrån. Skickar alltid tillbaka varan om den inte passar eller är ful (och det har hänt OFTA med just HM Rowells).

2005-08-01 @ 23:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se