YOU'RE MY STAR

Stjärna

Har funderat så det knakar på vad pojkvännen kan tänkas vilja ha i julklapp. Själv vägrar han att säga vad han önskar sig eftersom det - enligt honom - ska vara en överraskning. Idag hörde jag en jingel på radion som jag alltid förkastat som fånig men så slog det mig.. kanske en
stjärna på himlen inte vore en så tokig idé till någon som redan har allt i alla fall? Vad tycker ni?

Ps! Och nej, han läser inte min blogg. Hoppas jag.


Kommentarer
Postat av: Martina

.....hm, upptackte precis din blogg a borjade lasa a nu sag jag detta inlagget - ville bara dela min asikt - nej, tycker inte en stjarna e en bra present, inte till nagon alls faktiskt. det ar ratt "corny" eller "bonnigt". man kan inte aga en stjarn,a a de som dratt igang det har maste tjana en herrans massa pengar.... vad sager att de inte "saljer" samma stjarna om a om igen? da e det battre att kopa en bit regnskog, sa att man hjalper till att skydda den som aterstar....... men du, ga in a titta pa american apparel's hemsida www.americanapparel.com de saljer massa super snygga basic klader till killar a tjejer for bra pris a kvaliteten ar superb! ett coolt foretag!

2005-12-09 @ 21:50:27
Postat av: mkäj

Instämmer med föregående talare (skivare?) vad det gäller stjärnan. Väldigt töntigt och platt, endast med dem med dålig fantasi. Känner du honom inte bättre än att slänga pengar på ett papper som påstår att du äger en stjärna och döpt den till honom?

2005-12-09 @ 21:55:33
Postat av: Ellinor

Martina: Visst är det corny, men det är ju lite det som är grejen.. Håller med om att regnskog är bättre dock fast då får man ju inget smycke *s*. Japp, känner till american apparel men tack för tipset i alla fall.

Mkäj: Fast jag HAR dålig fantasi. Han bjuder ju mig till Köpenhamn och jag vill inte köpa en "grej" i stil med parfym el dyl. Något dyrare, typ en "upplevelse" typ teater, spa etc har jag inte råd med. Han är inte precis fattig och har redan allt så jag har verkligen inga idéer. Har du nåt bra förslag får du gärna dela med dig.

2005-12-09 @ 22:01:54
Postat av: Josephine - 197cm kattälskare

Kolla i second hand butikerna, Myrornas, UFF, Röda korset - där hittar jag ofta något personligt som jag vet passar...

Postat av: emilou

Jag har köpt en bok till min pojkvän som jag vet att han vill ha. En om Stanley Kubrick eller vad det var. Den är säkert jättebra... :) Dyr va den iaf. Har han inte sagt att han vill läsa nåt speciellt? Eller en dvd-box kanske?

2005-12-10 @ 09:34:16
Postat av: Frida

En stjärna är kanske en fin tanke, men jag tycker att själva köpandet av en stjärna känns lite bluff. Vem är det egentligen som får pengarna? Finns det någon som har äganderätten?

2005-12-11 @ 13:55:51
URL: http://fi.webblogg.se
Postat av: Julian

Måste nog hålla med Frida, jag hade samma tankar som dig förra julen och funderade på att köpa en stjärna till min dåvarande flickvän. Men som Frida säger, känns mer som en bluff. Om jag var du skulle jag köpa något annat, kanske något mjukt paket? Eller något lite mer ´manligt´ tex. någon teknikpryl.

2005-12-11 @ 22:05:39
URL: http://stray.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se