CHANGE IS GOOD

Okej, det blev en lite lätt förändring av layouten såhär på kvällskvisten i form av stilmallsbyte. Absolut inte idealt på något sätt (roligare om jag visste hur man kan få det lite färgglatt) men får duga tills vidare och medan jag funderar över den eventuella flytten till Blogspot. Fast jag gillar ju Webblogg.. och Roland har dessutom toppsupport! Svårt beslut.


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag svarar är, eftersom det var off-topic. Jag har sparat ner smileysarna som bilder. Funkade för mig :)

Postat av: Ellinor

Tack för svar! Kanske borde testa att spara ner lite större figurer då så kanske det går bättre :)

2005-07-19 @ 20:36:52
Postat av: Anna

det är snyggt...men vet du varför man inte kan se hela sidan alltid? alltså neråt, ibland är det precis som inte allt laddas, det häner på Saras sida med, och egentlign allas som använder webblogg?

och jag kan rekommendera blogger, även om det är gratis funkar det som det ska tycker jag. och det är lätt att ändra i designen. men jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska spara alla mina inlägg...ifall ryssen kommer eller så menar jag....*suck*

2005-07-19 @ 22:42:42
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ingen aning, som du säger blir det ofta så hos de som använder just Webblogg/Blogg. Mkt märkligt.

Betr. att spara inlägg så kan man göra en backup på Webblogg, borde man väl kunna göra där med? Om inte annat kan man ju alltid spara ner dem i typ Word - fast det lär ju ta en evig tid förstås..

2005-07-19 @ 22:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se