eBay-fynd

Shiseido primer


Riktigt
eBay-fynd igår då jag budade hem en Shiseido Make-Up Base (dvs en primer) för endast dryga hundralappen - och det var med frakt! Kostar väl flera sköna hundralappar här hemma om jag inte tar helt fel - har velat ha den ett bra tag nu. Rapport följer då den är mottagen och testad.








Kommentarer
Postat av: Zibbo

Tänk om du blir lurad, känns som en produkt man kunde luras med. Hoppas det går bra!

Postat av: Ellinor

Mja, lurad på vilket sätt menar du? Den var testad 1 gång och utropspriset var bara £3.99 - nog pga just det - så jag tror inte det är någon fara..

2005-07-27 @ 09:21:18
Postat av: Lillis

Hmm, jag funderar på hur det kan löna sig att sälja en bla smink och skönhetsprodukter för lååångt under affärspris ? Är det människor som har köpt sakerna till grossistpriser? Eller är det bara människor som har köpt produkterna och sen inte använder dem? Fattar inte...

2005-07-27 @ 13:58:09
Postat av: Ellinor

Lillis: Just på eBay är det nog många som köper till grossistpriser + att i många fall är ju varorna faktiskt inte så dyra i utlandet som de är här = blir en bra affär för oss - inte fullt lika billigt för t ex de som bor i USA, UK. I det fallet jag skrev om nu var det ju dock nån som köpt produkten som sedan inte passade henne.

2005-07-27 @ 14:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se