Helrenovering

Känner mig så sjukt ugly just nu att det finns inte. Allt - och då menar jag allt - är i "renoveringsbehov", men eftersom pengar tyvärr inte växer på träd blir det till att göra lite undan för undan. Här är i a f min lista för Projekt Förvandla Ellinor :)

 


1. Klipp och färg (alt. toning/slingor) - helst hos
Mirres/Hårgänget

Mitt hår är nog den största källan till gissel nu. Inte klippt eller färgat sedan i mars (?) vilket fått till följd att luggen är alldeles för lång, topparna både känns och är riktigt kluvna samt färgen kan jämföras med diskvatten ungefär (solblekt och naturligtvis med en rejäl utväxtrand). Till råga på allt är jag utless på plattångslooken jag haft de senaste åren men har noll idéer på hur jag vill ha det egentligen - gäller även färgen. Vore coolt att klippa en frisyr som tar fram mitt självfall, men vågar nog inte... är rädd för både vågor och volym. Tål verkligen att tänkas på + att jag ska ta en ordentlig konsultation innan Dagen D. Som nog lär dröja åtminstone 1 månad till. Suck.

 


2. Ansiktsbehandling hos Aktiv Hudvård

Liksom LipGloss Bitch har jag lite problem med sk inkapslingar och skulle egentligen vilja gå på 3-4 AHA-syrabehandlingar som rekommenderats. Men tills vidare får det räcka med enbart en ansiktsbehandling.

 


3. Fotvård / pedikyr

Aldrig gjort i hela mitt liv, således välbehövligt.

 


4. Manikyr / nagelförlängning

Heller aldrig gjort, men har lessnat på mina sköra naglar som skivar sig alldeles för lätt. Ska visst finnas någon skonsam nagelförlängning (akryl? gelé?) som tillåter naglarna att "växa i fatt" under. Är det någon som vet mer + ungefärligt pris får ni gärna hojta till!

 


5. Färgning av fransar + bryn - också det hos Aktiv Hudvård

Kan av förklarliga skäl inte göras förrän efter hårfärgning eftersom jag inte vet vilken färg jag ska ha än. Man vill ju inte gå runt som blondin med svarta ögonbryn.

 


Det var den lilla listan, sedan vore det såklart skönt med lite annat småplock med... som massage, makeup-kurs på MUS, BUS-dusch... Det är aldrig någon som påstått att det ska vara enkelt att vara kvinna.


Kommentarer
Postat av: sara

Jag går regelbundet och fixar mina naglar, har alltid långa fina och det har blivit som knark typ. Kan inte sluta...

Jag tittar alltid på folks händer, man kan ha hur snygga kläder som helst, men om händerna är ovårdade så förtar det hela grejen.

jag lägger ungefär femhundra i månaden på naglarna och de blir inte alls förstörda om man gör det på ett bra ställe. De håller jättebra. Dyrt - ja. Men jag tycker att det är värt varenda krona.

Att sätta dit nya kostar ungefär 700, sen går man på besök typ var tredje vecka - då kostar det 350 kronor. Plus lite till om man har pajat nån nagel eller måste byta ut.

Postat av: Ellinor

Sara: Just det - det var du som hade bild på dina fina naglar en gång (avundsjuk!). Det är säkert snäppet dyrare här i Sthlm men det känns faktiskt som om det kanske skulle vara värt det. Men vad är det för material på dina naglar? Vill som sagt gärna att de ska få chansen att "ta igen sig" under förlängningen. Massa tack för tipset :)

2005-07-26 @ 11:12:01
Postat av: sara

hm, jag vet inte riktigt... Min nagelteknolog sätter på en tip, sen nåt som hon penslar på och någon form av fiber som hon lägger på så att naglarna blir starka.

Mina naglar växer mycket fortare nu och är jättefina under, o då har jag denna omgång haft låtsasnaglar i ett år konstant.

Man känner sig jättefin - värt varenda hundring!!

2005-07-26 @ 11:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se