HEM LJUVA HEM

Äntligen hemma efter en något skumpig flygresa (himlen öppnade sig samtidigt som det blåste halv storm lagom till att vi lyfte från Ängelholms flygplats) och är bara slut. 1 veckas jobb med tiotimmars arbetsdag, monoton - men slitsam - syssla gör sitt till och om kvällarna har jag i sanningens namn varit så utmattad att jag inte kunnat med att sätta mig framför datorn. Lite i magen och ner under täcket har det blivit. Förhoppningsvis blir det både vardag och bloggande i en mer vettig takt fr o m nu... för inget mer jobb i sikte. Lite slantar trillar väl snart in i alla fall - och det är inte fel!

 

Läggdax alldeles snart tror jag... får börja den mkt trevliga sysslan med att plöja igenom alla bloggar jag missat i morgon. Har en känsla av att Eleonores kommer bli den mastigaste :)


Kommentarer
Postat av: Louise

Har läst din blogg ett tag - den är bra! Kul och personlig. Ibland när jag jobbat länge orkar jag bara inte uppdatera, tar en stund att bara läsa igenom andra ju. Kul att du kanske uppdaterar mer nu ett tag :)

Postat av: Ellinor

Man tackar, vad snällt skrivet! :) Även om jag känner att jag bara skulle vilja slänga den i soptunnan ibland under dåliga dagar *s*. Nu måste jag ju helt bestämt kolla in din med!

2005-07-16 @ 19:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se