SJÄLVDISCIPLINENS DROTTNING

Plöjde såväl LaRedoute- som HM-katalogen igår då regnet öste ner, åskan dundrade och det blixtrade som om Tor var på dåligt humör däruppe. HM var jag måttligt road av, dvs mitt svaga jag hade nog fallit till föga för alla tunna, finstickade tröjor som fanns men i bakhuvudet hörde jag hela tiden - som ett mantra - "noppor, noppor"... så jag ska försöka låta bli. Däremot hittade jag en söt, kort tweedkavaj med skärp i grönt som det är möjligt att jag investerar i.

 

La Redoute däremot. Herregud, så mycket snyggt! Skulle jag beställa allt jag ville ha fick jag nog ta ett mindre banklån. Ska se ut och noga planera mina beställningar så att det jag köper faktiskt matchar och håller mer än en säsong, vilket ju ofta är misstaget man (=jag) gör - köper hej vilt och sedan inte har något att ha till. Som vanligt är jag mest lockad av kläderna från Unité (Cacharel och Côte Femme hade också mycket bra) som ofta symboliserar hur jag gärna vill  klä mig, sofistikerat och i skira material. Här är något av det jag gillade:

 

Vackert

 

Har av någon anledning blivit svårt såld på klänningar och räknade till åtminstone fyra i katalogen jag vill ha. Tyvärr är ju inte det kanske det smartaste köpet inför hösten/vintern, då jag vet med mig att jag inte skulle använda dem så ofta som jag borde... vill mest att de ska hänga i garderoben och hänföra mig så fort jag öppnar dörren.

 

Hur som helst får beställning faktiskt vänta lite tills jag har betalat av lite på kontot, vilket är uppe i en - för mig - alldeles för hög summa nu. Åh, så duktig jag känner mig.. Men sedan ska jag shoppa loss!


Kommentarer
Postat av: Sara

Det är så många bloggare som åh-at sig över alla fina LaRedoute kläder och därför beställde jag en katalog men har inte fått den än =( Vill ha den nu! var inne på hemsidan men det är ju inte riktigt samma sak. Längtar tills den kommer... =)

Postat av: Ellinor

Förstår jag mycket väl! "Ååh-andet" är välförtjänt.. och hemsidan ger inte alls samma feeling. Ha så kul med katalogen då den väl behagar komma :)

2005-07-22 @ 16:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se