SNART SÅ...

Min allrakäraste K ringde alldeles nyss, på väg i bilen Göteborg-Stockholm... kommer om sisådär 5 h. Det första han sa då han ringde var "Jag saknar dig jättemycket"... ååh, längtar ihjäl mig efter honom. Vi har inte setts på nästan 3 veckor och det är verkligen alldeles för långt tid. Nu är han här i en hel vecka, jobbar dagtid som väl är (?) - då finns det ingen risk att jag lessnar. Är annars en person som behöver mycket "egentid", tidigare gånger då han har varit här har jag låst in mig i badrummet och tagit ett långt bad alldeles solo då jag känt behovet av lite solitude. Hm, undrar hur det ska gå den dagen då det är dags för mig att flytta ihop med någon... Hur som helst ska det bli underbart att få umgås med honom, mysa och porra lite med. Det var OCKSÅ alldeles för länge sen. Får väl sätta fart och göra mig & mitt krypin lite presentabla nu.


Kommentarer
Postat av: Biggis

Låter härligt! Det är jätteviktigt med egentid som sambos, verkligen. Särskilt, känner jag nu, sedan man fått barn...
Hoppas du och ditt krypin (menade du din lägenhet, jag tolkade det som något helt annat... hihi... men jag är nog lite snuskigt lagd idag) blev presentabla och att ni fick det mysigt.

Postat av: Ellinor

Biggis: Det kan jag lugnt tänka mig, måste vara tufft att få ens 1 h för sig själv med BÅDE sambo och litet barn. Blir till att vänja sig då den tiden kommer.. *Skratt* Ja, jag menade min lägenhet och här blev så fint så! Sen myste vi hela kvällen, men det är en annan historia.. :)

2005-08-01 @ 11:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se