THE 1ST CUT IS THE DEEPEST

Kom alldeles nyss hem från långlunch i stan med den sk upptagna mannen jag ju skrivit ett par tre rader eller så om här förut så att säga! Skulle egentligen blivit av redan igår, men då var det för en gångs skull jag som var tvungen att ställa in (jämnade ut poängställningen en aning mellan oss - vad gäller antalet "svek" alltså... han leder dock fortfarande solklart!).

 

Ingen lång utläggning om allt vi pratade om, både för att inte såra någon nära mig som skulle råka läsa det här och få fel uppfattning och för att jag faktiskt lovade (honom alltså, A) att inte vara för explicit och hänga ut honom. Lite censur alltså. I korta drag kan man dock säga att det var rätt hygglig stämning, A var riktigt i gasen och pratade som en kvarn... jag fick knappt en syl i vädret kändes det som och då jag väl fick det kom det inte ut som det var menat i alla fall. På något sätt märker jag att det fortfarande framstår som om jag försöker "övertala" honom att ta - i mina ögon - det rätta beslutet angående hans liv, tillvaro, situation... trots att det på intet sätt är min business. Skulle det påverka mig i praktiken om han verkligen fattade det beslutet? Skulle vilja svara ett rungande nej med tanke på allt som har hänt, men det går helt enkelt inte att svara på. För att använda en liknelse så skulle man väl kunna jämföra det med SATC. Han är min Mr Big helt enkelt, vare sig jag vill eller inte (och hur slutade sista avsnittet...?).

 

I vilket fall som helst har ingenting ändrats. Vi fortsätter som förut, sporadisk kontakt och ett och annat "Hej, hur mår du-sms". Jag har ju K (väldigt bra potential!) och han har L. Det är väl bra så.


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Nu när SATC är över följer jag dig :)

Postat av: Ellinor

*s* Ja, mig & En svensk Bridget Jones.. vi har lite Carrie-lovelife båda två!

2005-07-21 @ 17:30:10
Postat av: Ida

Hej Ellinor! Jag hittade till din trevliga blogg genom ytligheter. Jag såg att du tipsade om shop the states-adressen. jag har hört att det finns ngn sån sida så man slipper moms osv. funkar det? har du testat? mkt tacksam för svar. skulle vara kul om det var lite enklare att beställa jeans från usa!

Ha det bra!

/Ida

2005-07-21 @ 18:34:03
Postat av: Ellinor

Ida: Trevligt att du hittade hit :) Ang. Shop the States så har jag ordnat en adress, dock inte hunnit använda den ännu. Slippa moms & så vet jag inget om, det är nog inte tanken (GÅR det ens?) utan snarare att man ska kunna beställa från sajter som eg inte levererar internationellt alt. tar ut en saftig avgift för det. StS går till så att man anger sin adress i USA som "shipping adress", handlar och sedan skickar de paketet dit där StS tar hand om det och ger en ett val på olika, billigare fraktalternativ. Avgiften de tar för det är $5.95 tror jag och det kan det ju vara värt om man kan sparar pengar på fraktavgiften som annars skulle tas ut + kan beställa från sajter man inte skulle kunna annars. Lät komplicerat kanske.. men gå in på deras sajt - där finns mer information. Lycka till!

2005-07-21 @ 19:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se