Back on track (?)

Rätt tunt med uppdateringar här de senaste dagarna vilket helt enkelt beror på att jag inte varit på det bästa av humör pga strul med K. Hade ju lite känslan av att saker och ting inte stod rätt till efter att jag upptäckt att en sak han sagt till mig inte stämde. Sedan igår (söndag) så loggade jag in på en av mina två (fråga mig inte varför jag har två?) profiler på sajten där vi träffades och upptäckte att jag fått mejl från honom, dvs ett "raggmejl" - han visste alltså inte att det var min profil också eftersom han bara kände till den andra. Blev kanske inte sådär överdrivet lycklig men, för att göra en lång historia kort, så pratade vi om det... fått förklaring men det är väl inte helt utrett. Vi är ju inte tillsammans så jag har ingen rätt att ställa några krav på honom, men man blir ju ändå lite ledsen då något sånt inträffar.


Det var också meningen att vi skulle ha åkt bort fr o m midsommar och en vecka framåt, men så fick jag mejl idag att det var strul med hans företag och att han därför var tvungen att vara tillbaka på jobbet i Gbg redan på tisdagen vilket bara ger oss några dagar. Ytterligare en besvikelse mao... nu ska han i alla fall komma hit istället och vi ska fira midsommar ihop, får se hur det blir. Trist, hade sett fram emot att komma bort från stan ett tag...


Kommentarer
Postat av: Hanna

Inte min business, men ärligt talat så tycker jag nog den där killen har gjort bort sig en gång för mycket. Raggmail på nätet? Pinsamt!

Postat av: Hanna

(Förtydligande) Alltså, när man ändå har något på gång med någon. Ni skulle ju åka bort.

2005-06-21 @ 08:35:51
Postat av: Agneta

Håller med Hanna. Men om det finns något positivt med saken så verkar det ju ändå som att det är dig han blir intresserad av, visserligen helt ovetandes när han skickade mail till din andra profil, men det är tydligen något speciellt med dig :-). Men jag förstår besvikelsen.

2005-06-21 @ 09:09:58
URL: http://atomflickan.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Hanna: Rätt, det ÄR pinsamt.. han skyllde på fylla - att han suttit på nätet tidigt i söndags morse m en kompis och haft sig. Kanske inte jag som överreagerar ändå.. men ger honom EN chans iaf - efter det är det kört!

Agneta: Of course I'm special :) Men lite besviken är jag.. undrar bara hur många andra han mailat till.. hm..

Tack för stöd :)

2005-06-21 @ 15:38:17
Postat av: Maria

Nuu blir jag pissed off. Relationer handlar om respekt. Och det där är inte respekt. Även om ni inte är ett par så bör ni väl vara "exklusiva". Då gör man inte sådär. Mitt ex höll på sådär. Inte raggade rakt på sas utan snackade med okända damer på nätet. Det var do or die. Han hävdade att det inte betydde något. Jag hävdade att det betydde ngt för mig. Han slutade när vi var tillsammans. Sedan började han igen. Och nu har han ny flickvän. Som inte vet något. Illa.

2005-06-21 @ 17:54:01
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Ellinor

Maria: Vilket stolpskott, det är nästan så att du borde "hinta" lite vad han sysslar med för hans nya flickvän *fniss*. Så kanske han lär sig. Problemet för mig & K är väl att vi båda har våra profiler kvar på sidan där vi träffades, han verkar även vara rätt poppis där.. Så länge man bara snackar "vanligt" med folk känns det inte som om jag kan säga något men då man verkligen RAGGAR, föreslår att man ska ses så är det inte kul längre! Får se vad han har att säga på fredag då han kommer, kräver ärlighet i alla fall...

2005-06-22 @ 00:15:27
Postat av: whippet

Vi alla har olika moral angående dejting. Vissa dejtar exklusivt med bara en person andra kan "parralelldejat" flera samtidigt. Du själv hade din annons kvar och hade uppenbarligen koll på den vilket gör dig till en lika god kålsupare som "K" i mina ögon.

Kanske är det viktigt att lägga lite regler i början av förhållandet, tråkigt och oromatiskt men viktigt för att ingen skall bli sårad och missförstånd undvikas.

2005-07-22 @ 19:24:46
Postat av: Ellinor

Whippet: Visst, jag hade min annons kvar (nu är den dock borta) men den var inte aktiv.. använde den inte till att ragga med - som han med sin - så om jag var lika illa vet jag inte just..

Då man precis har börjat dejta tycker jag nog att man ska ta det lite lugnt och inte sätta upp för många "Det här får vi göra och inte göra".. så lätt att man känner sig trängd då. Men visst måste det finnas gränser, att man inte direkt raggar på andra (åtminstone inte så den andre märker det!) är ju en sådan kanske. Svårt det där.

2005-07-22 @ 19:47:51
Postat av: whippet

Jag kan ju inte din historia men jag vill poängtera det där med "lite" regler som jag skrev, att man lirar med samma regler liksom. Ja visst är det svårt.

2005-07-22 @ 19:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se