Bokregn

AdLibris-böcker 
Tänkte jag skulle testa bildfunktionen (länkningen gick ju som på räls) genom att presentera de tre pocketböcker som ramlade ner i min brevlåda idag - avsändare
AdLibris.


Per Hagman - "Att komma hem ska vara en schlager"

Traci Lords - "Nattens barn"

Denise Rudberg - "O.S.A."


Allt för 135:- inklusive frakt! Jag är nöjd. Nu kommer bara frågan vilken man ska börja med? Håller egentligen fortfarande på med Kajsa Ingemarssons "På det fjärde ska det ske" men den är så slätstruken att man baxnar. Eller somnar. Hm, det lutar nog åt Hagman. Jag älskar Per Hagman i små portioner. Den evige 25-åringen. "När oskulder kysser" var en riktigt bra bok.


FRÅGA till något dataproffs:
Hur i all världen ordnar man så man kan ha flera olika bilder i samma inlägg? Jag fixar bara en.. så nu var jag tvungen att klistra in alla tre bokbilder i samma dokument och sedan ladda upp den. Det kändes lite onödigt. Någon som vet hur man gör?


Kommentarer
Postat av: sara

lätt som en plätt, klicka bara på den lilla fyrkantiga till vänster i verktygsfältet (när du hållerpå att skriva ett inlägg) och ladda upp en bild!
Du måste ju såklart ha laddat upp bilden först.

2005-06-04 @ 20:15:12
Postat av: Ellinor

Skräp att man måste ladda upp + spara bilderna på Webblogg först och inte bara kan göra det direkt från ens egna bildmapp i PCn!

Klarade ju det där med att ladda upp en bild i inlägget, det var då jag skulle fixa flera olika som det var lite meckigt. Men nu tror jag att jag har kläm på det med. Tack iaf :)

2005-06-04 @ 20:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se