Helgvimmel

Btw så finns det nu nya vimmelbilder från helgen på Stureplan.se! Det är lite dubbelt, eftersom jag å ena sidan sitter och mår lite illa över alla blondiner med tjocka lager BUS och urringningar ner till golvet som hänger på Köket och Kharma men å andra sidan tycker det är fantastiskt roligt att se vilka som är där och - framförallt - vad de har på sig. (Tyvärr är bilderna på sidan skyddade så det går inte att demonstrera vad jag skrivit ovan)


Kommentarer
Postat av: Eleonore

finns ett litet program som heter PrintKey. Då kan man visa fast man inte får.

Postat av: Maria

Alltså, fy vad en del människor klär sig illa. Push-up och visa urringning som en porrskådis är så tacky och ute ( jag hoppas att det aldrig blir inne igen ). Men det kryllar fortfarande av överåriga Paris Hilton-wannabees. Suck. Suck igen.

2005-06-13 @ 16:42:50
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Ellinor

Eleonore: Gör det.. det var news to me! Hur får man tag i det då? Iofs är det väl inte livsviktigt, hittills är det bara just på stureplan.se jag haft problem med att "sno" bilder och det känns inte som om det är hela världen.

Maria: Tell me about it. Därför jag inte går på sådana ställen (Kharma, Köket, Laroy etc). Måste jag smöra för dörrvakten genom att trycka upp (min A-kupe) urringning i ansiktet på honom i konkurrens med DE DÄR för att få komma in går jag hellre någon annanstans...

2005-06-13 @ 22:19:15
Postat av: Isabel

Jag håller med er tjejer, det är verkligen urtråkigt med sådana där kloner. Samma blonda nyans, dior bus (bara för att ebba sa den va bäst), samma linne fast i olika fäger, och samma jävla plut på läpparna. Och just det, samma drink i glasen. Jag kräks!

2005-06-14 @ 11:52:12
URL: http://www.isabels.webblogg.se
Postat av: Louise

Jag brukar också kolla på mingelbilderna från Stureplan och känner samma sak som du skrev. Det som jag tycker är roligast är väl när man ser "kändisar", vad de har på sig, osv. Kul att kolla helt enkelt, man är väl nyfiken :)!

2005-06-20 @ 23:46:07
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Sara

Fast det största frågan av dem alla är ju.. hur fan ni orkar bry er?? Varför går ni ens in och kollar på bilderna när ni vet hur de ser ut? Det är väl tur att det finns vissa som gillar att gå dit och har lust att vara blonda och ha urringat.. då behöver ju inte de personerna umgås med er dit ni går eller se ut som ni! Vem är det som är ytlig egentligen ni eller dem? De säger mer om dem som orkar kommentera det här än de på bilderna! Patetiskt anser jag om det!

2005-06-21 @ 01:30:04
Postat av: Ellinor

Sara: Fast det var inte riktigt det där som var kontentan i det hela - tycker ju som sagt det är himla roligt att kika på alla och jag dissar absolut inte deras val att gå dit för de verkar ha roligt.. det är bara trist att alla måste se likadana ut! Men den där världen ÄR ytlig och att jag inte har någon lust att ta del av den på de villkoren är mitt val med.

2005-06-22 @ 00:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se