Nytt på Zoovillage!

Snyggaste smyckena!


Mitt ABSOLUTA favoritmärke då det gäller smycken har kommit till Zoovillage. Inte för att jag tycker att det riktigt passar in i deras nisch - streetware - men hey, that's me!


I Köpenhamn sist för några veckor sedan besökte jag förresten "Skandinaviens største shoppingcenter" och där fanns det en hel butik med BARA Pilgrim där jag säkert spenderade sammanlagt 30 min vid två tillfällen (tack till K som stod ut!). Blev bara två små örhängen till slut.. men som jag njöt av att pilla och prova!


Edit: Då jag tänker efter har nog Pilgrim funnits på Zoovillage ett tag, men bara haft 3-4 smycken att välja på.. de stora, blaffiga broscherna typ. Nu är urvalet lite större.


Kommentarer
Postat av: sara

Jag såg det igår när jag klickade lite på Zoovillage - jag såg ett par fina örhängen med något gul-orange dingel som såg ut som citroner typ...
Har inte sett dem i butik, ska kolla på Åhlens o Debenhams när jag är i stan på onsdag! Annars beställer jag nog dem. I love Pilgrim!

2005-06-05 @ 10:35:08
Postat av: Eleonore

Ja, pilgrim har en del sött. Men jag gillar inte mastodont-blå-blomman-halsbandet...

2005-06-05 @ 13:16:00
Postat av: Linda

hello... jag var bara tvungen att länka till dig i min blogg. hoppas att det är ok!

Postat av: Ellinor

Sara: I love them too! Förutom Åhléns och Debenhams har de rätt mkt Pilgrim i en butik i Kistagallerian som jag inte minns vad den heter dock. Fast på Zoovillage har de kanske inte det bästa av kollektionen precis.. i mitt tycke iaf. Men de där örhängena du pratade om måste jag kika på :)

Eleonore: Håller med, det ska vara lite mer subtilare saker...

Linda: Helt oki :)

2005-06-05 @ 16:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se