Teknisk support, tack!

HJÄÄÄÄLP! Min Windows Media Player har slagit knut på sig själv och dubblerat alla spår inklusive spelningslistor automatiskt, bara sådär. Inte nog med att det tar upp dubbelt så mycket utrymme i min (inte direkt fullproppade, det kan erkännas) Laptop - det är dessutom mäkta irriterande då man, som jag, alltid kör med aktiverad blandning då det inte direkt flyter på utan tystnar titt som tätt då blandaren hittar ett spår som inte fungerar (dubbletterna funkar nämligen inte) utan måste gå vidare till nästa SOM fungerar. Orkar bara inte sitta och ta bort alla dubbletter manuellt + att jag dessutom är rädd att bli av med originalen också om jag gör det - vill inte mista alla mina svårhittade Euroschlagers! Någon som vet hur man fixar till det, alt. var felet ligger?


Kommentarer
Postat av: Tillie

Jag läste det du skrev till mig på Lindas blog (http://bloggadoris.blogspot.com/) och jag ska försöka ändra det så alla kan kommentera men jag vet inte om det går. Jag är inte en så van bloggare än... :-)

2005-06-21 @ 16:12:59
Postat av: Tillie

Nu ska det fungera om du vill kommentera! (fint rim)

2005-06-21 @ 16:30:51
Postat av: Anna

du får sudda ut hela alltet, och sen spela alla låtar, eller om du har låtlistor göra om dom...eller...jag är inte så bra på att förklara, men när min cepar sig brukar det fungera att ta bort alla låtar, och ladda upp en ny låtlista helt enkelt =D

lycka till

Postat av: Ellinor

Tillie: Finfint! Har ju precis upptäckt din utmärkta blogg :)

Anna: Ta bort alla låtar?! Oh my God, jag orkar inte... hur många som helst ju :P Well, tack för tipset, får se hur jag gör - himla irriterande som det är nu iaf!

2005-06-22 @ 00:04:50
Postat av: Anna

ja men alltså...har du inte en lista med alla dina låtar på datorn? i typ biblioteket? för du ska ju inte ta bort dem från datorn, bara markera alla i wmp a bort dom och sen ladda dit dom på nytt...det tar väl tp fem sekunder? eller...

2005-06-22 @ 00:17:01
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Det har du rätt i, har de ju i nån mapp någonstans (visst inte så duktig på det här tekniska).. "min musik" eller nåt. Får ta lite i taget bara. Önskar jag visste vad som hade fuckat upp sig bara, hade ju inte gjort någonting.. Teknikens vägar äro outgrundliga.

2005-06-22 @ 00:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se