Till Teds minne

Ung Teddan

Halkade in på SVT's hyllningkonsert till Ted Gärdestads minne alldeles för sent lite tidigare ikväll. Av någon anledning är det värsta Ted-hypen just nu (egentligen de senaste åren) med minneskonserter, musikal som bygger på Teds liv, Ted Gärdestad-stipendier åt höger och vänster och diverse annat. Missförstå mig rätt, jag råkar vara ett stort Ted-fan själv men kan ändå inte låta bli att undra var alla "som älskade Ted och hans musik" fanns då han ännu var i livet? Då han mådde så dåligt av sin psykiska sjukdom (som bl a förvärrades av medias anklagelser om att han skulle ha varit den s k "33-åringen" som var inblandad i Palme-mordet 1986 - så absurt!) att han kom fram till att det inte fanns någon annan lösning än att kasta sig framför ett tåg på Häggviks pendeltågsstation den 22 juni 1997. Var fanns allt stöd och all beundran då?


Den 22 juni är det 8 år sedan Ted Gärdestad tog livet av sig. Gör som jag och gå och lägg en blomma vid hans grav på Silverdals griftegård i Sollentuna, nära kapellet.


Såhär hittar du till Silverdal


Det är hans minne värt.


Kommentarer
Postat av: Maria

Jepp. Jag ska fortsätta med att posta mina rutiner. Haha. Jag var f.ö också inne på "Be Delicious", men jag skippade den till förmån för "Secret Wish". Det kan vara den bästa parfymen på länge. Shoppar du mkt på ebay? Själv har jag shoppat Minnetonkas och lite sminkborstar, men tycker det är svårt att avgöra äktheten på mkt som säljs! Take Care /M.

Postat av: Maria

Fö så länkade jag till några bloggar jag läser utanför blogg.se. Slängde med din på ett hörn, hopas det är ok?

2005-06-07 @ 00:54:48
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Ellinor

Heeelt oki, bara kul ju :)

2005-06-07 @ 01:06:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Maria

Jag svarar här så slipper du scrolla järnet på min sida!!! Allt jag har köpt på ebay har kommit fram och varit bra grejer. Köpte ett juicyset i charcoal för halva priset som jag oroade mig lite över äktheten på, men det visade sig vara the real thing när det kom fram. Narsborstarna är billiga och äkta, köpte deras grymma bronzerbrush för halva priset. Jag håller ju på att bli galen på att NARS inte finns i Sverige längre! Morr.

2005-06-07 @ 01:28:55
URL: http://maria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se