D-KÄNDISEN & JAG

Ju alldeles glömt av att rapportera om mitt möte med pseudokändisen.. eller D-kändisen kanske är en riktigare benämning (även om han kanske klättrar till C-kändis ju längre säsongen går). På restaurangen i fredags hade vi nämligen en privatmiddag/fest i några timmar, i regi av "Riket-Hans" i samband med att första avsnittet av programmet visades. Som en slags kick-off antar jag. Trettio gäster från vän- och familjekretsen samt nån tjej från produktionsbolaget (om det var några övriga deltagare där lade jag inte märke till) som hade samlats för att käka middag och se på tv, hålla tal och dricka champagne efteråt.. här dög det inte med en kväll hemma framför tv:n inte! Själv hade jag satt timern på videon hemma för att spela in redan innan - gillar Riket och Hans verkar vara en supertrevlig kille.. genuin på något sätt framstår han också med sitt hälsingemål. Det roligaste var dock strax innan de stack vid midnatt då han skulle pröjsa drickat och en annan som jobbar där kläcker ur sig att jag är ett Riket-fan, varpå Hans (som inte är direkt nykter) börjar ställa en massa frågor om vad jag tyckte.. berättar om hur det var under inspelningen.. och till slut drar upp ett litet idolkort med hans bild och autograf på - "Det här kan du få". Eh. Tack. Eller något. Ja, man ska väl passa på att njuta av "kändisskapet" så länge det går. Själv håller jag i alla fall på Hans tills vidare!

Kommentarer
Postat av: Josephine

nja, TV i all ära, men han måste väl ha en ide vad han vill bli känd för? bara som Riket-deltagare räcker ju inte i längden... berömmelsen måste späs på annars blir det inga rubriker!

Postat av: Louise

Hihi, rolig liten historia!

2005-11-22 @ 19:32:39
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Josephine: Om målet är att bli känd vet jag inte.. han är ju ingen "Riket-Jonas" precis. Känns som om många i just Riket faktiskt är uppriktiga med att de är med för att få chansen att leva i en annan tid - inte för tiden i rutan. Men visst spelar det in.. och det bor väl en liten exhibitionist i dem - annars skulle man väl inte vara med i något sådant.

Louise: :)

2005-11-23 @ 00:32:37
Postat av: mamselamsen

Himmel en "wannabe" Äkräks*

2005-11-23 @ 12:39:31
URL: http://mamselamsen.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Mamselamsen: Wannabees finns det i varje hörn ja'..:)

2005-11-23 @ 20:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se