PÅ 'NA BARA!

Vad är det som händer med människorna ?

Inte mindre än tre "ex" har på något sätt hört av sig till mig under dagen (fyra om man räknar A men vi har ju mer eller mindre daglig kontakt) och velat.. typ på sätt och vis get it together igen.

1. R pinglar mig, helt out of the blue. Säkert minst 8-9 månader sedan vi sist talades vid.. då hade han sökt jobb i Ryssland. Stannade visst kvar i landet. Är egentligen en rätt sorglig man på 43 år (men ljuger om sin ålder - det funkar) med sambo + barn som inte har några som helst skrupler mot otrohet. Låter lite besviken då jag berättar att jag har pv men vågar sig ändå på att fråga om vi ska träffas. Då jag vänligt tackar nej med tillägg att jag tycker det är rätt avtändande med snubbar som är runt som mycket som han är svarar han att han är "en sökare" och tycker att "vi kan ju höras av och kolla läget om nåt år igen höhö".

2. D på MSN, borttagen ur min lista men jag uppenbarligen kvar i hans. Lika gammal som mig men känns så mycket yngre.. Träffade genom Åse och dejtade ett par gånger innan jag insåg att han var en pojke - inte en man. Inleder i princip med att fråga vad jag gör i morgon kväll och frågar om jag vill haka med till Lappis med utgång sen. Eftersom jag hastigt och lustigt blivit ledig i helgen - inte hänt på evigheter - och lätt handlingsförlamad då det gäller vad jag ska göra istället funderar jag faktiskt på saken. Om det inte vore för att jag vet att D kommer sura rejält då han får reda på K, han är sådan..

3. Även L på MSN. 37-årig musiker det börjar gå rätt bra för, söker kärleken men jag var inte Ms Right visade det sig då vi dejtade för ca 1 år sedan. Berättar att han träffar någon ("men det är inte kärlek, bara sex") och jag kommer på mig själv med att önska honom lycka till lite missunnsamt (varför kan jag aldrig unna de jag har haft känslor för lite lycka utan mig?!). Då han börjar påminna mig om våra tidigare äventyr och frågar vad jag gör ikväll ("jag kan hämta dig med bilen om du inte orkar åka in till city" - han bor i Björkhagen ---> på andra sidan stan) får jag lov att dra öronen åt mig lite. Saknar inte singellivet, men L är damn hot. Eller.. egentligen inte men han har någonting.

Nu vill jag bara att Klaus ska komma hiiiiiiit och rädda mig från alla gamla synder... Saknar honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se