TRE SMÅ ORD

14 timmar fick vi tillsammans. Darling K var nämligen i stan på ett möte igår morse, passade på att stanna kvar (därför han bad mig att ta ledigt - om ni minns) och tillbringa lite tid med sin försmådda flickvän innan det var back to Gothenburg tidigt idag. Riktigt kände hur mycket jag faktiskt längtat rent fysiskt efter honom, krama.. pussa.. smeka - det är som en drog. Mysigt hade vi - trots den korta tiden - men det som spökar nu i efterhand är det där jag gått omkring och funderat på en tid.. hållit inne med.. men som kom ut då vi låg där i sängen, kind mot kind.

- Jag tror att jag kanske *host, mummel* "l-ordet" dig lite granna .. eventuellt .. men bara kanske!

Kort tystnad.

- *harkel* Jaa... det kanske jag gör.

- ??? Men alltså, det var ingen fråga!

Sedan fick jag naturligtvis lite lätt panikångest, nej-nej-nej - sådant ska man aldrig säga.. man ska aldrig blotta sig sådär.. nu har jag skrämt bort honom.. jävlaskiiiit. Är det så? Svårt att säga. Han bedyrade att så inte var fallet, att jag "skrämt honom närmare" istället. Och kramade mig. Och pussade mig. Och han sa ju faktiskt att han också kanske l-ordade mig. Vad skulle han sagt annars? "Tack" kanske. Jag bara hoppas att jag sa det för att jag verkligen menade det för det har känts så ett tag. Eller sa jag det för att bevisa något för mig själv.. att det är han och inte någon annan (l-ordar jag den andre också? kan man l-orda två personer?) som har mitt hjärta? Sa jag det för att jag känner mig mer och mer orolig för att förlora honom? Shit, vad svårt det är med sådant här! Men jag har i alla fall sagt det. Typ.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag tror fast och fullt att man inte kan skrämma iväg någon genom att säga så. Eller skrämmas kan man nog, men då är det inte rätt iaf. Om det är rätt och man säger det, då är det bara bra. Om du förstår vad jag menar... :)

Postat av: Linda

En känsla kan aldrig vara fel, det är aldrig fel att säga hur man känner, speciellt inte när det är något så fint. Jag tror inte du skrämde honom, hur kan man vara rädd för något så fint? :)

Håller med Jonna, blir han rädd så är det inte rätt iaf.

2005-11-03 @ 10:06:18
URL: http://www.lindisen.com
Postat av: Ellinor

Jonna & Linda: Nej, han blev nog inte rädd.. och han sa det ju faktiskt tillbaka. Typ i alla fall. Men jag är alltid skrajsen då det handlar om att avslöja sina känslor, man vill inte skapa ett beroende liksom.. åtminstone inte så att den andre vet det.

2005-11-04 @ 16:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se