UGG-LY

Uggs
[Otippad rubrik, inte sant?]

Nu då 
Asos äntligen har fått in lite pjucks som passar vårt svenska vinterklimat är det Uggs de satsar på. Fattar ni... U-g-g-s! Och jag som tyckte det var så j**la fult redan vintern 2002-2003 då folk först började halka omkring i dem. Nu vill jag inte såra er Uggs-ägarinnor därute men de ser verkligen ut som dagisskor. Eller uteliggarskor. Sådana där som en tant med flottigt hår, stentvättade jeans alt. mjukisbyxor samt lappad täckjacka och alldeles för hög promillehalt i blodet skulle springa runt med. Det är fruktansvärt elakt sagt av mig men jag tycker verkligen det.. Och hur någon ens kan komma på tanken att hosta upp 2000 spänn för "skönheterna" är för mig en gåta.

Är ni trots min lilla utläggning intresserade av att skaffa er ett par (smaken är ju olika) har Asos uggs här, här och här. De första är minst gräsliga och de andra är "as seen on Pamela Anderson". Är inte det ett försäljningsargument i sig så säg? Denna stilikon...! :)

Kommentarer
Postat av: Jag på Åsen

Jag erkänner! Jag har ett par Uggs. Till mitt försvar får jag hävda att jag snabbt insåg hur Ugg-ly de är och använder de enbart som tofflor. Finns inget bättre för mina kall fossingar.

Postat av: Ellinor

Du på Åsen: *skratt* Inomhus är godkänt.. Och de är ju säkert varma och sköna, så mycket kan jag gå med på :)

2005-11-07 @ 19:26:06
Postat av: Linda

hade inte uggsen varit så populära förra vintern så hade jag fått gå barfota när jag var höggravid... fötterna var som vattenfyllda ballonger och uggsen mina älsklingar.
nu använder jag dem iskalla dagar eller i skogen av ren tacksamhet.
men snygga? no, but comfortable.

2005-11-07 @ 22:33:26
URL: http://lindarling.blogg.se
Postat av: Linda

Kan köpa att de är sköna, men snygga, de är de VERKLIGEN inte. Ser ut som gummistövlar i vinterformat. UGGAaaa!

2005-11-08 @ 12:24:29
URL: http://www.lindisen.com
Postat av: Anonym

Visst är dom fula men gud så sköna. Jag köpte mitt par redan 2000 när jag bodde i Los Angeles. Har precis kommit hem och vill bara säga att dom flesta celebs går fortfarande runt med uggs i west hollywood. Jag tycker det är rätt så kul att alla inte bara går efter trender, som här hemma. Jag kan fortfarande tänka mig uggs ute i skogen eller ute på landet. Uggs var tillverkade från början för surfare, det kan man se mycket runt O.C och huntington beach i Californien. Jag tycker dom e jättefula men somsagt ändå användbara.

2005-11-10 @ 12:07:32
Postat av: Anonym

Hej, jag säljer ett par UGGs i storlek 37. Vill du se?

2008-01-05 @ 12:26:16
URL: http://pralina.blogg.se
Postat av: Diana Johansson

Hej!...jag har nu sökt febrilt efter dessa Ugg du har på bilden. Classic ca 32 cm hög, i färgen sand, kolla med Asos men där fanns inga hellre, där var inga alls, vet du var jag kan inskaffa ett par, skulle jag vá mkt TACKSAM
Kram Diana

2008-01-07 @ 17:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se