BUSY MÅNDAG

Inte bloggat / läst bloggar på en hel dag ----> känns som om det är en hel del att ta igen! Folk tenderar ju att tokblogga på måndagar... Dagen har faktiskt försvunnit i ett nafs, började med att jag försov mig - dök upp på jobbet först vid 10, sedan tillbringade vi i stort sett hela förmiddagen med att snacka (ok, hann ringa ett par samtal men det var det), lunch.. lite mer snackande och sedan var klockan hux flux 14 och stort redaktionsmöte med inbjudna från kommun och näringsliv etc. Tidningen står inför en stor förändring till årsskiftet med nytt innehåll, 14-dagars utgivning istället för månadsvis etc så det är faktiskt rätt spännande! Låter som att jag ska få vara med om det även efter praktikens slut också, det är lovande.. Nu ska jag proppa i mig lite överblivet fikabröd som jag fick med mig hem - kondiskanelbullar + havrebollar, farligt!

Kommentarer
Postat av: hotspot

Spännande! Hoppas att du får "ta del av" förändringarna...

Till skillnad från dig har jag haft tid att blogga under dagen och rekommenderar starkt mitt blogginlägg: what's hot and what's not

Postat av: Ellinor

Hotspot: Ska läsas på studs! (eller åtminstone snart). Du pingar inte nyligen va' förresten, eller gör du det? Kan du inte börja om du inte redan gör det.. så bra att ha alla favvon samlade på ett ställe!

2005-10-31 @ 17:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se