FARA PÅ FÄRDE

Redaktionschefen Kenneth hojtade på mig idag på eftermiddagen mitt i den loja stämning som rådde (för oss, inte för layouttjejen) innan tidningen skeppades iväg till tryckeriet.

Läs
det här, tyckte han och tror ni inte jag blev lite röd om nosen... tror inte att det var menat som en pik (bloggar faktiskt inte ofta på arbetstid) men man vet ju inte... Tur att jag är obetald då.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker nog du ska ta det som en pik. faktum är ju att du bloggar på arbetstid, ett arbete du är på prov på... illa illa.

2005-10-24 @ 18:07:28
Postat av: Ellinor

Anonym: Nej, jag är inte på prov.. jag praktiserar. Kommer antagligen inte ens att jobba där sedan. Fast det är ju en sådan sysselsättning att känner man sig inte inspirerad alt. har ingenting att göra (händer typ.. jämt) så gör man något annat en stund, det gäller inte bara mig utan cheferna också.. Och just nu är jag iaf inte på jobbet :)

2005-10-24 @ 18:20:40
Postat av: Anna

Hahaha....jaja, iallafall så läser alla bloggar på måndagar, för då har jag mest besökare, trode det skulle vara på söndagar när inen orkar göra något alls...

Postat av: wear sunscreen

Fatta vad man kan göra åt arbetslösheten egentligen, jobb i form av att 1. hitta jobb till talangfulla bloggare som 2. får jobb...
Fler "jobb" liknande Eleonores!!! :)

2005-10-24 @ 19:06:31
Postat av: Hanna

Folk har i alla tider gjort andra saker på jobbet än att jobba. Huvudsaken är att man gör det man har ansvar för + lite extra gör man det och bloggar några minuter per dag så ser jag inte problemet.

Roligt att Wear Sunscreen inte tycker att Eleonores jobb är ett "riktigt" jobb.

2005-10-25 @ 11:23:40
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: wear sunscreen

Jo, klart jag tycker det! Hennes jobb är ju helt underbart!
Lät kanske lite konstigt, man är bara inte så van med sådana jobb helt enkelt :)
Och nu märker jag att det kanske finns jobb för fler också... vissa kan ju scanna internet efter texter i vilka citationstecken brukas "felaktigt" :)

2005-10-25 @ 15:21:36
Postat av: Ellinor

Anna: Tycker också det är lite strange. Överhuvudtaget har man färre besökare fredag-söndag tycker jag så på måndagen ska väl folk "ta igen" det de missat.. på arbetstid! :)

WearSunscreen: Skulle också gå över lik för ett jobb som Eleonores, hon har haft flax hon! Men så är hon ju kunnig inom sitt område också..

Hanna: Mitt thought exactly! Jag bloggar/läser bloggar ju bara om jag är sysslolös.

2005-10-25 @ 22:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se