I LIKE MEN IN SUITS

Bloggandet har f ö legat nere under dagen därför att jag tillbringade den på den här tillställningen. Tidningen var där som utställare och vinstsponsor vilket för min del mest innebar att stå och se trevlig ut vid vår finfina monter i 30-gradig värme (spotlights!). Bjuda på godis, dela ut mässtidningar och informera om annonspriser. Kika runt lite bland de övriga nästan 100-talet utställare, surpla cider och proppa i sig massa gratisgodis, kaffebröd, frukt... som brukligt på mässor m a o. Följdes av en lite fancy lunch med bl a tal av Filippa Reinfeldt (Freddes fruga) och Jens Spendrup. Kände mig lite lätt bortkommen där bland alla kostymnissar måste erkännas... det låg liksom en tung moderatdimma över mest alltihop (Täby är ju en blå kommun, minst sagt!). Fast på det stora hela var det rätt småtrevligt, skönt att komma väck från redaktionen en dag om inte annat.

Idag fick jag dessutom chansen att träffa Tali som det pratats en hel del om... Han är tydligen något sorts naturbarn då det gäller att kränga annonser o dyl och har nu fått ett tufft jobb som utvecklare för Blockets nystartade Göteborgskontor. Åkte upp över dagen för att hjälpa oss lite med annonsbiten men det som imponerar på ytliga mig är inte hans kunskaper eller begåvning utan hans utseende... killen är sjukt snygg - och vet om det! Lite grekisk gud över honom, utmejslade drag och en otrolig kropp kunde man t o m se under den - såklart snygga och välsittande - kostymen. Visst, jag är en sucker för män som kan bära upp en kostym! Lite spaghettiben fick man allt då han var där... Men flirtade gjorde jag inte - det gjorde han däremot med alla snygga blondiner som kom fram och kastade med håret och fnissade :/ Enough idoldyrkan nu då...


Kommentarer
Postat av: Linda Glapp-Stenduva

Jasså! Han var en riktig goding? Jag förstod det. Jag blir också alldeles konstig när jag träffar män i kostym. Grrr...

Postat av: Anna

Jag råkar veta att du fyller år idag, så grattis grattis :)

2005-10-14 @ 23:54:40
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Linda: Visst är det oemotståndligt! I lagom dos naturligtvis, torra och trista kostymnissar ger jag inte mycket för...

Anna: Tack tack :) Skrev precis ett riktigt neggoinlägg om det - usch!

2005-10-14 @ 23:56:53
Postat av: Ellinor

Linda: Hahaha.. tittade precis in på din blogg och nu tog jag den där kommentaren på ett HELT annat sätt *s*

2005-10-15 @ 00:07:07
Postat av: Lillis

Smoking säger jag bara! Jag har bara sett min kille i smoking två gånger - på hans resp min studentbal - men jag blev helt knäsvag! Kan man inte komma på fler tillfällen för killar att bara smoking? Typ deluxe-versionen av finfredag? :)

2005-10-15 @ 21:52:05
Postat av: Ellinor

Har nog aldrig sett någon av mina pojkvänner i smoking, men det låter fancy indeed.. Tycker din idé lät bra - det gäller bara att lansera den då :)

2005-10-16 @ 12:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se