JAG HAR INGET LIV

Det slog mig precis. Rubriken alltså. För mitt liv är verkligen inte mycket att hänga i julgranen just nu och i synnerhet inte de närmaste tre veckorna eller så. Som de flesta av er vet praktiserar jag på en lokaltidning dagtid och jobbar extra på en restaurang lite då och då... i princip varje torsdag/lördag + vissa fredagar har det faktiskt blivit på senaste tiden. Imorgon åker dessutom A, killen som driver restaurangen, till Argentina vilket innebär att det blir svårt för mig att tacka nej till att jobba då de verkligen behöver mig... vilket troligtvis är tisdag-/torsdag-/fredag-/lördagkvällar tills han kommer tillbaka. Med risk för att låta gnällig men det är inte kul att först jobba hela dagen för att sedan, då man slutar, åka till det andra jobbet (och knappt hinna äta emellan) fram till typ midnatt... komma i säng vid 1-halv 2 för att sedan masa sig upp vid 7 och göra samma sak igen. Och nej, jag kan inte tacka nej till att jobba extra om jag inte verkligen måste.. tjänar ju ingenting på tidningsjobbet så utan restaurangen skulle det vara magert. Jag antar att man får trösta sig med att det inte är för alltid... det bästa vore om jag kunde få ett "riktigt" jobb (antingen betalt på tidningen eller någon annanstans) efter nyår då praktiken slutar så jag hade råd att sluta på restaurangen. Trivs egentligen rätt bra där... men det funkar ju inte att helt noncha sin hälsa heller, eller sitt sociala liv för den delen vilket jag verkligen känner att jag gör! Det är bara att hoppas att vännerna finns kvar sedan också...

Kommentarer
Postat av: Sandra

hmm har de argentinsk mat på restaurangen? =) Älskar Argentina och argentinsk mat!

Postat av: Ellinor

Nja.. är det en stor bokning har vi ibland argentinsk buffé men själva menyn är italienskinspirerad (de är italienare). Däremot har vi argentinsk tango :)

2005-10-28 @ 00:15:57
Postat av: Jasmin

Nyfiken, men allt vi fått höra är hur K kommer till dig och hälsar på. Är du aldrig hos honom i Danmark? (För där är mysigt!)

2005-10-28 @ 13:47:59
Postat av: Ellinor

Jasmin: K bor inte i Danmark, han bor i Göteborg sedan 2 år där han har sitt företag. Orsaken till att jag aldrig är där är att han i stort sett bor i koffert.. inneboende hos en kompis. Jag tycker han kan flytta tillbaka till Kphm istället så kan jag åka dit och hälsa på... älskar den stan!

2005-10-28 @ 14:22:36
Postat av: Jasmin

Aha! Kan bara hålla med, Köpenhamn är ljuvligt! :)

2005-10-28 @ 15:21:00
Postat av: Anonym

japp

2006-01-05 @ 21:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se