PÅVERKAD

Äh! Måste ni vara så jäkla snusförnuftiga?! Får väl svara på hans förbaskade mail åtminstone då.... Men jag tänker inte vara söt och trevlig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men mail? Kom igen. Finns väl inget sämre sätt att utrycka sig, om man inte vill skapa missförstånd. Orden talar inte samma språk.

2005-10-16 @ 19:24:57
Postat av: sara

säg rätt ut att du blev jävligt förbannad - det skulle jag gjort!!! sen kan ni bli sams o pussas ;)

Postat av: Linda

Håller med Sara, lura över honom på nått vis och skäll tills du blir hes. Finns inget bättre än att bli sams efter ett riktigt hetsigt gräl.. ;)

2005-10-17 @ 09:15:44
URL: http://www.lindisen.com
Postat av: Hanna

Ring!

2005-10-17 @ 10:41:31
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: Maria

Hm. Jag är också ett megavirro och kan glömma personers födelsedagar. Personer som jag verkligen bryr mig om. Numera har jag en fulltecknad kalender med födelsedagar för att inte göra någon ledsen.

Men jag måste försvara honom, det behöver inte betyda att han inte tycker om dig bara för att han glömmer, men det viktiga är att han förstår hur ledsen det gör dig. Because we all know men, det är inte så säkert att han fattar det trots att det borde vara uppenbart.

Och RING. Inga mail, mess eller andra fegisvarianter ;) Ta tjuren vid hornen med en gång så tror jag nog att ni har rett ut det innan bloggarna hinner blinka :)

Lycka till!

2005-10-17 @ 15:28:36
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Ellinor

Anonym: Kanske inte, men det var mitt första steg åtminstone..

Sara: Ja, jag jobbar på det. Distanspussas isf :)

Linda: Är bara inte typen som skäller, är mer "martyr" av mig tyvärr. Men det där med att bli sams låter ju bra ;)

Hanna: Äsch..

Maria: Kanske bara för att jag själv är rätt bra på att minnas folks födelsedagar som jag har mindre förståelse för folk som inte gör det. Vi har pratat i telefon, men nu är det missförstånd pga en annan sak så det här har kommit lite i skymundan. Men ska snart ta upp det på allvar.. Tack för råden!

2005-10-17 @ 20:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se