STIFFT

Obekvämaste situationen hittills i min "pseudokarriär" som journalist hamnade jag i igår då det var presskonferens efter landshövding Mats Hellströms besök härute. Presskonferens hette det ja'. My ass. Det var ingen annan än jag där och då de bad mig stiga in i ett konferensrum där 25 kostymgubbar - och en och annan tant med för all del - stirrade på mig kändes det... inte helt som om jag behärskade situationen kan man säga. Han var iofs väldigt trevlig och svarade snällt på mina ointelligenta frågor ("Vad var syftet med besöket?", "Vad har du fått se och höra?" osv) men jag kände mig lite som ett barn som lekte journalist bland höjdarna typ. Lär dig att act the part, Ellinor!

Kommentarer
Postat av: sara

jobbigt... stackars dig - det måste ha varit hemskt.

Postat av: Agneta

Oh gud! Jag hade nog skarpt övervägt att vända i dörren och springa så fort jag bara kan. Du gjorde något väldigt modigt tycker jag.

2005-10-26 @ 15:10:59
URL: http://atomflickan.webblogg.se
Postat av: hotspot

Ha ha, skrattade (kärleksfullt!) när jag läste ditt blogginlägg. Känner igen mig i situationen, ung tjej i början av "karriären" som "leker" kontor/affärskvinna. Jag kan trösta dig med att troligtvis tyckte INGEN att du verkade oproffesionell eller felplacerad (det sitter bara i ditt egna huvud). Ibland måste man faktiskt inse att man är mer vuxen än vad man tror.

2005-10-26 @ 15:23:17
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Sara: Ja, kul var det inte..! Som tur var gick det ju relativt snabbt över..

Agneta: Tro mig - den tanken hade jag också! Men tack i alla fall :)

2005-10-26 @ 15:24:13
Postat av: Louise

Fast lite pinsamt för dem också, som håller preskonferens och 1 person kommer.. men jag förstår din känsla!

2005-10-26 @ 23:17:10
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se