AKTIVITETSTORKA

Och så blir jag helstressad av Klaus som säger något i stil med "Och så tycker jag vi ska göra en massa roliga och mysiga saker då jag kommer till dig i helgen" (fast på danska). Stockholm är min stad, alltså blir det automatiskt mitt ansvar att planera aktiviteter och jag är så dålig på sådant, speciellt då jag känner pressen... Att gå ut och käka middag / gå på bio är ungefär så långt jag brukar sträcka mig. Någon som har lust att ge förslag på lite skojiga saker man kan göra i helgen (som inte innefattar att man måste förlita sig på vädret)? Vi har bil så ligger det lite off är det inga problem... Vore sååå tacksam, så kan jag låtsas som om jag har kommit på de braiga idéerna alldeles själv sen ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

ta bilen mot märsta, med picknickfilt å välfylld korg med gott och åk till "rosersbergs slott". för att bevisa att du inte bor i en avkrok utan vacker vy... (ok, väderberoende, men...)

2005-09-08 @ 12:24:26
Postat av: Sandra

Detta kanske är tråkigt men om ni är intresserade av historia och sådant så är det ju många museum som är gratis nu =) (nationalmuseum, livrustkammaren, historiska, naturhistoriska?) Ni har säkert redan varit där båda två och det kanske inte räknas till roliga och mysiga saker hehe.

Postat av: Ellinor

Anonym: Det är ett bra tips, vi har dock redan varit där tidigare i somras men kommer definitivt att återvända om vädergudarna är med oss nu i helgen, där är så fint!

Sandra: Han har garanterat inte varit där.. och personligen tycker jag nog inte det är så kul heller så nja, det får nog vänta till någon dag då vi är så uttråkade att vi klättrar på väggarna :) Men tack för tipset!

2005-09-08 @ 12:42:26
Postat av: Jonna

Fråga honom! Efter det uttalandet hade jag undrat om han hade något speciellt i tankarna... :)

2005-09-08 @ 15:25:09
URL: http://www.kazaanmjao.webblogg.se
Postat av: Hanna

Visst är han väl lite äventyrlig av sig? Kolla upp vad det finns för lagom-läskiga saker att göra (sånt du har råd med och vågar), typ åka sån där snabb båt eller nåt.

Kolla turistsidor i sthlm för fler tips.

2005-09-08 @ 16:08:29
URL: http://hannaslilla.blogg
Postat av: whippet

Varför inte etnografiska museet när vi ändå är igång skall själv dit snart.

Teater, kolla tidningen efter utställningar, spelningar eller varför inte hyra kajak och padla i stockholm på kvällen/morgonen (Svima sport). Stadsvandring i gamlastan (finns med guide) eller varför inte själv köpa en guidebok och utforska vår stad. Hyra cykel och cykla på djurgården och ha picknik.

Utmana honom i en sport (badminton, pingis, ja du vet säkert bättre än mig vad som kan passa) eller ett lopp på stridshinderbanan på Karlsberg. Hoppas något kan passa.

2005-09-08 @ 21:32:42
Postat av: Maria

Gillar han opera? Finns en del gottigt som går nu. Annars är alla museer gratis och det brukar ovanpå det finnas en hel del gallerier som ställer ut på lör-sön.

2005-09-11 @ 14:07:59
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: whippet

Lite sent nu men till nästa gång kanske.

Racetown, gocart mitt i stan vid cetralen och sedan finns Ballbreakers på kungsoholmen där man kan bowla, spela biljard och en massa olika simulatorer.

2005-09-12 @ 21:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se