Crash test dummie

Sa att jag skulle rapportera om hur det går med testandet av Dermalogicas produkter och hittills är jag... skeptisk. Använde dem för första gången igår morse (Dermal Clay Cleanser, följt av Multi-Active Toner och Oil Control Lotion) och först kändes det verkligen jättebra - rent på djupet och huden blev babylen. Senare på dagen märkte jag dock att några finnar börjat poppa upp på hakan och sidan av näsan och idag frodas de med besked! Om det beror på produkterna eller det faktum att jag borde få röda fasan snart (snarare för två veckor sedan!) vet jag inte, får rätt sällan finnar om det inte är något speciellt men funderar på om det kan vara en liknande effekt som man ibland får vid en ansiktsbehandling. Det vill säga, huden reagerar på behandlingen/produkterna vilket gör att finnarna kommer upp till ytan de första dagarna innan det blir bättre. Har hur som helst duttat på med lite Neutrogenas On-the-spot Acne Treatment och hoppas på att det gör susen! Fortsätter nog trots allt med Dermalogica lite till så får vi se vad som händer... Fortsättning följer.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tråkigt om det inte passar din hy men tur att du inte köpte produkterna dyrt här i Sverige :-P

Postat av: Ellinor

Sandra: Väldigt synd fast än har jag inte tappat hoppet!

2005-09-20 @ 17:32:40
Postat av: Helena

Tycker ofta det är så att djuprengörande produkter "öppnar" upp för finnarna när man precis börjat använda dem. Försök se det som nåt bra, skit som ska ut liksom :) Ge det nån vecka till iaf.

2005-09-20 @ 17:52:10
URL: http://lipglossbitch.se
Postat av: Elin

Dermalogicas produkter har alltid funkat bra på mig, skulle nog gjort som Helena tipsade och ge det en vecka till!
Annars undrar jag om du vet vart man kan köpa Neutrogenas produkter? Skulle vara jättesnällt. =)

2005-09-20 @ 18:14:21
URL: http://kaliss.blogg.se
Postat av: Ellinor

Ellinor: Min tanke precis så det ska jag absolut göra! Hyser fortfarande tilltro till dem!

Elin: Neutrogena finns inte att köpa i Sverige såvitt jag vet (utom deras fasta tvål som finns på Åhléns) utan testa eBay eller Tradera är mitt tips! Köpte några flaskor på eBay som jag nu säljer på Tradera så du får gärna köpa av mig ;)

2005-09-20 @ 18:29:45
Postat av: D

Jag har själv upplevt samma sak. Nu testar jag iofs bara Dermalogicas Special cleansing gel, men jag har använt den i en dryg vecka och den är sämre på att hålla finnar borta än exempelvis Shiseido Mens cleansing foam som jag använt med tidigare.

Skall nog ha mig ett litet snack med Maria imorrn. ;)

2005-09-20 @ 18:32:05
URL: http://blog.jerveren.se/
Postat av: Ellinor

D: Det låter olycksbådande att du använt den i en vecka och det inte har förbättrats.. Alla älskar ju Dermalogica vanligtvis så jag vill OCKSÅ! Men antar att man måste testa sig fram genom djungeln för att hitta ett märke som verkligen passar en..

Det var väl Maria som talked you in to it - du får skälla på henne då ;)

2005-09-20 @ 18:51:12
Postat av: Maria

re:D

Alla hudvårdsprodukter kan ju ge en reaktion i början, speciellt om det är "aktiva" som Dermalogica är. Sedan gäller det att du har produkter som passar din hudtyp, själv var jag lite förvånad när jag på ansiktsbehandlingen fick råd. Men jag har använt vissa av produkterna sedan dess och de fungerar urbra.

Du kan få klappa mig på kinden imorgon och känna hur len jag är. Hahahha.

re:Ellinor

Ibland om man har väldigt känslig hy så har jag hört att Dermalogica är FÖR aktivt, dvs huden reagerar med utslag. Men det är ju skillnad på finnar och reagensutslag. Blir det bara värre och värre så tycker jag att det tyder på att det är för starkt och inget för dig då kanske.

2005-09-20 @ 19:47:26
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: D

re: Maria

Jag tror nog att jag skall gå och få en behandling på samma ställe och låta dom råda lite isåfall, vi diskuterar det imorrn. :)

2005-09-20 @ 20:34:24
URL: http://blog.jerveren.se/
Postat av: Elin

Ellinor: Done! Jag är Kaliss på Tradera. Varit på riktigt slänga-pengar-runt-mig-humör i flera dagar nu så du kunde inte valt ett bättre tillfälle att fresta mig... =)

2005-09-20 @ 20:58:27
URL: http://kaliss.blogg.se
Postat av: Ellinor

Maria: Har aldrig riktigt tyckt att jag har känslig hy förut, har aldrig haft några riktiga hudproblem och det här är verkligen finnar.. inte utslag. Men jag ska som sagt se om det blir värre eller om den aktiva ingrediensen börjar verka om ett par dagar.. funkar det inte slutar jag.

Elin: Vad trevligt :) Såg precis att någon köpt den via Köp Nu och så var det du! Vinnarmejl kommer om en liten stund!

2005-09-20 @ 22:10:28
Postat av: Maria

Ge det iallafall två veckor! Det kan ta så lång tid när man byter hudvårdsprodukter, för huden att stabilisera sig.

2005-09-21 @ 15:57:05
URL: http://mialottan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se