IBLAND ÄR OLYCKAN FRAMME...

Matta
Är så glad för min nya finfina matta som dock aldrig hade funnit sin väg hem till min lya om det inte varit för en liten olyckshändelse då Klaus var här sist. Vi delade på en flaska vin en kväll som serverades i mina "samlingsglas" (ni vet, de där man börjar samla på i tonåren och önskar sig nya varje år - för min del är det Kosta Boda Chateau vilket jag ångrar lite idag, de är en aning för klassiska för min smak). I vanliga fall används mest Ikeaglasen då det intas alkoholhaltiga drycker hemma hos mig men antar att vi ville fira lite.. hur som helst krävs det ingen Einsteinintelligens för att räkna ut att olyckan naturligtvis råkade vara framme just denna kväll. Vet inte riktigt vad som hände, men antar att han kom åt sitt glas med foten på något sätt för det föll i backen på min beiga matta och gick i tusen bitar - vin över hela mattan med såklart! Snäll som han är erbjöd han sig att köpa nya grejor till mig (begärde det inte, är för väluppfostrad för sådant!) så vi for till Ikea där jag föll för denna men då den kostade lite mer än den gamla mattan (400-500:- gav jag för den för tre år sedan) gjorde vi en deal att han skulle köpa den och jag stod för ett nytt glas. Väldigt nöjd med det!

Ps! För de som undrar, kvällen slutade med att vi blev tokfnissiga och däckade i sängen med kläderna på båda två...

Kommentarer
Postat av: sunny

letar på ikeas hemsida efter den snygga mattan du köpt, men finner den inte. var den på utförsäljning eller är det så att hemsidan inte har med den?

2005-09-26 @ 15:37:32
Postat av: Ellinor

Sunny: Men om du klickar på länken i inlägget är den ju där..? Annars finns den under mattor 170x240, den är inte på utförsäljning utan tror den är rätt ny - kostar 649:-. Men testa länken..

2005-09-26 @ 15:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se