Pro-brushes

Borstset

Kammade hem (budade hem för att vara övertydlig) finfint set med makeup-borstar, 18 stycken i äkta sobel och gethår (antingen eller) som tydligen ska vara alla tiders. Totalpris med frakt endast 300:-, samma set finns på Eleven för 875:- så jag är nöjd! Nu ska det bara fraktas över halva jorden med så det är lite nervöst, men tog försäkring och säljaren hade dessutom mycket bra feedback så jag hoppas på det bästa. Så skönt med lite proffsborstar, nu ska alla skumgummiapplikatorer bannlysas från mitt hem...!

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag suktar också efter de där seten på ebay. Är det säljaren från HongKong?
Funkar allt för din del så kanske jag slår till.
Du, skumapplikator kan man ha till mycket. Jag stämplar på skugga med dem när jag ska sota och ha mkt svärta. Kan vara bra till foundation också, kommer åt ordentligt i alla hörn och vrår :) så spara en iaf.

Postat av: Ellinor

Helena: Yes, det är från HK. Jag är superdålig på att sota.. och har precis upptäckt vilken skillnad det faktiskt gör för resultatet att använda pensel istället. Dessutom sätter sig ju färgen direkt på applikatorerna och blir bara sunkig om man försöker tvätta = oekonomiskt. Men jag lär säkert spara en eller två iaf, vanans makt :)

2005-09-28 @ 00:56:55
Postat av: Lisah

*blir tok-avis* Vad sökte du på? *hehe*
Har hon fler? -Lisa

2005-09-28 @ 08:29:27
URL: http://lillalisah.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Lisah: Hon har massor med olika set, tror hon heter Bunbuncity så sök på säljare bara :)

2005-09-28 @ 11:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se