ÅTERUPPSTÅNDEN

Back from the grave!

Ja, jag är fortfarande alive and kickin'.. ingenting har hänt.. jag ska inte sluta blogga osv. Jag har helt enkelt haft en liten paus, först med anledning av besök onsdag-lördag och sedan ytterligare ett par dagar bara för att chilla så att säga. Bloggläsandet återupptog jag för ett par dagar sedan men först nu har jag orkat sparka igång med ett inlägg själv. Känner mig inte supermotiverad heller f n, lite beroende på att jag är mer än lovligt less på designen här.. känns old men jag har inte riktigt någon lust att ta itu med saken heller. Har mina funderingar på att flytta till
Blogger där det är större frihet då det gäller stilmallar (samt gratis!). Dessutom kan man ju faktiskt ta med sig sina gamla inlägg - dessvärre inte kommentarer - men det är så mycket som skulle gå förlorat i form av bilder m m som jag inte har kvar i datorn. Plus att det är ett jättejobb att lägga in 700 gamla inlägg. Kanske man helt enkelt skulle börja om från scratch där men det vill jag inte riktigt heller.. Hm, får se hur jag gör. Tills vidare huserar Nippertippan i alla fall här!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh welcome back!! Hoppas du haft en trevlig bloggledighet! :D Kan ingen hjälpa dig då, typ legally blonde eller nån annan som designar?

2006-04-12 @ 16:10:34
Postat av: Ellinor

Anna: DET har jag :) Jag vet inte.. det är möjligt att t ex Ida skulle kunna det mot lite ersättning (fast hon verkar rätt upptagen med jobb, skola osv). Om jag bara visste hur jag vill ha det..

2006-04-13 @ 13:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se