LÄTTPÅVERKAD

Första natten på lääääänge som jag lyckades somna innan 4-5 på morgonen (halv 2 närmare bestämt). Fem över 7 ringde mobilalarmet, bestämde mig för att snooza 1 h till men då var det ju omöjligt att somna om! Nu har jag sjukt ont i magen av nervositet eftersom jag ska till läkaren om 10 minuter och inte har gjort min "hemläxa". Dessutom snurrar tankarna efter att jag läste en kommentar på ett annat inlägg som fick mig att börja fundera igen på det som jag förtränger.. Borde vänta tills jag träffar personen (som det handlade om) IRL eftersom det aldrig är bra att prata i telefon om sådana saker - som jag dessutom tjatat om flera ggr tidigare - men det kommer säkert sluta med ett långt och lätt paranoid/t? mail senare idag. God damn it.

Kommentarer
Postat av: Klara

Äntligen någon som tar bladet från munnen... Rörande ditt förhållande alltså. Killen är helt klart en skummis... Tycker att du verkar vara en underbar tjej och värd så mycket bättre. Nu kanske jag dömer honom på förhand. Förlåt.

2006-04-19 @ 10:36:24
Postat av: Ellinor

Klara: Det är gulligt sagt.. men faktum är att han också är underbar - helt klart den "bästa" pv jag haft som verkligen vågar visa vad han känner. Jag är också skeptisk till vissa saker men eftersom jag (som jag även skrivit) ställt honom mot väggen med mina tvivel flera ggr så känns det som om jag måste bestämma mig för att börja lita på honom snart. Jag KAN ha fel men så som han beter sig med mig (samt baserat på många andra yttre faktorer) så är det helt enkelt inte möjligt att han för mig bakom ljuset. Men helt säker kommer jag såklart inte bli förrän jag tillbringar varje dag med honom..

Postat av: Anna

Det är ju bara du själv som kan veta. Vi som läser din blogg har ju aldrig träffat honom. Men jag skulle personligen inte gå med på upplägget att aldrig hälsa på min kille och sånt. Men man kan inte utgå från sig själv, det är ju helt upp till dig. Men jag tycker också som de andra att du förtjänar ett jättebra förhållande på både hans och dina villkor.

2006-04-19 @ 12:01:10
Postat av: Ellinor

Anna: Det finns anledningar att jag inte hälsar på honom, både från min och hans sida, men förhoppningsvis kommer han snart att ha skaffat sig en egen lägenhet därnere och DÅ kan jag åka och hälsa på honom. Det kanske inte framgår riktigt utifrån hur jag skriver men vårt förhållande är på bådas villkor. Det är inte alltid jag kan träffa honom då han vill komma hit etc... och i övrigt så är det väldigt jämställt (ok, han betalar oftare på restaurang *s*). Då man lever i ett långdistansförhållande är det nog lätt att tvivla på saker fast man vet innerst inne hur det ligger till och det ger jag utlopp för här ibland. Dock kommer jag tala om för honom hur jag känner då han kommer nästa vecka..

2006-04-19 @ 14:34:44
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Klara

Men är du inte nyfiken på hans liv här i Göteborg? På hans vänner? Jag kan agera din spanare om du vill... Smyga utanför hans kontor och hans lägenhet...

2006-04-19 @ 15:16:21
Postat av: Ellinor

Klara: *skratt* Det skulle vara något det.. Saken är att jag vet rätt bra hur hans liv ser ut --> jobb + att de flesta helger antingen jobbar han, är i Danmark eller är här hos mig. Han lägger rätt mycket krut på att bygga upp det egna företaget, jobbar som en liten Duracellkanin!

2006-04-19 @ 17:10:40
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se