SKRAPA GRATIS LOTTER?

Hittade en lite rolig sajt som påminner om Buzzador (just nu tar de inte in fler men registrerar du dig med den länken som visar att jag värvat dig ställs du på en väntelista).. med den skillnaden att här får man inte hem prylar att testa utan man skrapar istället lotter på hemsidan med chans att ta hem priser från företagen som annonserar (just nu t ex MP3-spelare, laptop, LCD-tv, digitalt album). Nya lotter varje dag och skrapar man fram tre lika bilder får man svara på en kunskapsfråga = rätt på den och man vinner produkten ifråga. Här kan du registrera dig som medlem. OBS! Följer du länken framgår det att det är jag som värvat dig vilket medför att både jag och du får extra lotter.

Slut på "mouth-to mouth"-andet..

Kommentarer
Postat av: Fullkorn

En intressant sak med många av de där konsument testtjänsterna är att de vill att man ska fylla i mobiltelefon o.s.v.

Tre veckor efter man registrerat sig börjar säljarna ringa.

Sådant där som Buzzador tror jag kommer bli vanligare och vanligare. Det är effektiv marknadsföring. Det man skulle vilja är att de företag som arbetar med metoden är ärliga med det.

Postat av: Ellinor

Fullkorn: Oj, det har jag faktiskt inte varit med om.. och här behövde man inte fylla i något telefonnummer. Har inte heller blivit spammad.

Just Buzzador har ju f ö blivit rätt uppmärksammade i media på sistone så deras popularitet sköt ju i höjden.. om än kanske mest pga tonåringar som ser det som en chans att få hem gratis grejor (dvs, inte rapporterar kampanjen efteråt). Men visst, deras affärsidé går ju faktiskt ut på att marknadsföra företagen som använder sig av dem och inte att "utvärdera" nya produkter som de försöker få det till..

2006-08-21 @ 23:00:24
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se