INTE BÄSTA JULKLAPPEN

Inte för att jag vill verka otacksam men de fyra biobiljetter jag idag fick eftersända i försenad julklapp av farmors bror med fru känns lite.. malplacé med tanke på att jag inte ens kan använda dem här i DK. Nåja. Får väl ge bort eller använda vid besök i fäderneslandet - de gäller ju ett tag.

För övrigt så vet jag inte varför jag är lite lätt deppig just nu, Tandproblemet...? Att det snart är dags för bokslut för det gamla året..? Att jag inte är så bra på att söka jobb som jag borde vara..? Att jag behöver både diska, tvätta och städa men inte riktigt har orken (fast det är väl i det närmaste en följd av deppigheten)..?

Kommentarer
Postat av: Tobias

Med tanke på filmutbudet på biograferna här för tillfället vore det ett mirakel om du ens fick användning för dem här.

Postat av: Ellinor

Tobias: Really.. jag som hittar massor jag vill se här! The Holiday, Parfymen, Babel.. och ja, det var väl alla :)

2006-12-29 @ 14:23:31
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Tobias

Går Marie Antoinette där än? Den rekommenderas varmt! Jag såg den tillsammans med flickvän och syster, och vi alla tre tyckte den var riktigt, riktigt bra. Tilläggas bör att jag är den ende av oss som är historianörd.

2006-12-29 @ 14:51:22
URL: http://tobias.ovanmolnen.com
Postat av: Sassa

om det är någon tröst, så kommer det komma ut MASSOR av bra filmer i början av Januari här i USA, de har redan börjat med reklamen och alla verkar jättebra så kanske till nästa gång du hälsar på i sverige de kommit dit! :)

Usch, städning med all dess innebörd är aldrig kul, det är precis vad jag ska sysslosätta mig med idag! men det kommer kännas bättre efteråt förhoppningsvis! ha en fin dag!

2006-12-29 @ 15:57:58
URL: http://sas.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Tobias: Marie Antoinette går fortfarande och den funderade vi på att se ikväll men tiden funkade lite dåligt med tanke på att middag skulle hinnas med också. Men den vill jag helt klart se - har också hört mycket gott om den (och då är jag ändå inget större fan av svulstiga kostymdraman).

Sassa: Sverige är ju alltid sjuuukt långt efter.. inte minst med biofilmer! T o m här i Danmark har de ofta premiär innan. Men det låter lovande med en bra biovår! Hoppas städningen gick bra (och undan!) - det brukar i alla fall kännas som om det är värt det efteråt! Gissa vad jag äntligen ska ta tag i imorgon..! :)

2006-12-30 @ 01:06:11
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se