ISRAEL, BABY!

Sprang på en blogg av en svensk tjej som bor i Tel Aviv. Började med ens längta tillbaka dit.. jag saknar Israel (speciellt favoriten Tel Aviv) och skulle inte alls ha något emot att bo där en tid - fast det lär väl aldrig bli av.

I bloggen tipsas även om Sabraexpress som börjar flyga Arlanda-Israel i mars från 1495:-  enkel väg. Det är billigt! Har lovat dansken att någon gång visa honom landet så det skulle kanske vara en bra idé då..

Kommentarer
Postat av: Sassa

Åååh det är ju TOKbilligt!
Jag har haft planer på att åka dit sålänge jag kan minnas men det har ej blivit av. Mitt ex som jag fått kontakt med igen kommer därifrån och vill ta med mig dit...åååh...vore så himmla underbat att komma dit. min släkt kommer därifrån men ingen i min familj har återvänt sedan gammelfarar kom hit till USA 1905...:/...dax att ändra på det! Tack för tipset om bloggen ska spanas in!

Postat av: Sassa

ojsan insåg min gammla länk var kvar på kommentarsidan här...sorry skall ändra på det!

2006-12-29 @ 05:35:55
URL: http://sas.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Sassa: Jag tycker absolut att du ska ta tillfället i akt att åka då du har möjlighet! Känner mig hemma där själv.. och då har jag ändå inte en gnutta judiskt blod i mig - då man har en "historia" måste det vara ännu bättre!

2006-12-29 @ 14:26:09
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Maria

Jag fick också nys om detta superbra tips i menorah.

Är supersugen att åka till Israel :-)

2007-01-02 @ 01:50:09
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Postat av: Karin

Såg att du hittat till min blogg, kul. Passa verkligen på att åka hit när det är så billigt. Fast inte nu. Nu är det kallt och huttrigt som bara den. Känns nästan som en svensk höstdag utan de oranga löven.

2007-01-04 @ 21:03:41
URL: http://kalasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se