IT'S BAAAAACK..

Nu har sömnen kajkat ihop igen. Då jag precis hade kommit hit hade jag inga som helst problem, kunde somna vid 22-23, sova 10-11 timmar utan problem och ändå vara trött igen kvällen efter. Antar att det var utmattning efter hela flyttproceduren. Det var i torsdags eller fredags som det började gå snett i och med att jag gick och lade mig senare och senare och följdaktligen inte orkar upp förrän vid 11-12 snåret dagen efter heller. Sedan blir jag ändå trött på kvällskvisten och sover ett par timmar vilket ställer till dygnsrytmen fullständigt. Dessutom innebär sömnrubbningen att jag inte alls är lika aktiv nu som i början heller då jag liksom gjorde saker jag förutsatt mig att göra (packade upp väldigt snabbt t ex). Helgens handlingsförlamning är väl ett exempel på det.

Imorse somnade jag inte förrän vid 6-tiden och skulle egentligen ha gått upp någon timme senare men det var ju omöjligt.. var helt mosig i huvudet. Kan inte göra saker då jag är trött heller, skulle ha åkt till stan och gjort en massa ärenden idag men vet att jag bara planlöst hade vandrat omkring och glömt allt jag skulle göra - bara mått illa och längtat efter att få komma hem och sova. Så den planen är nedlagd nu. Tänker åtminstone försöka få en del saker gjorda här hemma och i närområdet under resten av dagen (vädret uppmuntrar dock inte - det regnar) samt skriva kalendariet jag ska lämna imorgon till tidningen. Sedan tar jag nog en sömntablett ikväll för första gången på länge och försöker komma på rätt köl. Det var så himla skönt det där - att inte ha några problem med sömnen..  

Kommentarer
Postat av: insolens

Åh, känner igen det där.. har också helt konstig dygnsrythm nu och sömnsvårigheter. jag haaatar det. spelar ingen roll vad jag gör, kan ändå inte sova. måste nog börja springa ett marathon varje dag så jag är helt utmattad och slocknar pga det, eller anställa nån som kan klubba mig i huvudet varje kväll vid elva så jag får min skönhetssömn. min läkare är dessutom inte så villig att skriva ut sömnmedicin, så jag får typ fortsätta ha galen dygnsrythm.

Postat av: Ellinor

Insolens: Tror faktiskt att fysisk utmattning är bästa medicinen. Iofs var jag helt slut igår efter min julklappsjakt och kunde ändå inte sova förrän vid 4.. Vilken pucko-läkare du har! Gå till en annan! Det är ju inte så att du vill ta livet av dig med dem - bara få en normal tillvaro!

2006-12-13 @ 18:02:23
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: insolens

ja, jag funderar helt ärligt på att göra det. har fått det utskrivet förut helt utan problem men nu är det helt plötsligt "narkotikaklassat" och sååå himla farligt. idiot. var uppe till nio imorse, 21 timmar utan sömn, då e man inte fräsch.

2006-12-13 @ 19:17:33
URL: http://insolens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se