STORA, FLUFFIGA LUSSEKATTER..
Daniella bakar lussekatter och jag vill också! Tyvärr finns tydligen inte Kesella här (fast det går ju utan - de blir bara inte lika fluffiga) och enligt Therese som använde danskt saffran med dåligt resultat (hon skyller det på kryddan alltså) så låter det som om det bästa är att köpa bakingredienser på andra sidan Sundet. Eller tvinga K att köpa med sig.
Lussekatt-cravings har jag hur som helst!
dom ser ju prima ut! :)
Linda K: Om det ändå hade varit mina egna..!
Jag bor fortfarande kvar i Århus och bakade så sent som itisdags lussebullar med gott resultat, med svenskt saffran (vågadeinte chansa) och kvarg isälle för kesella. *mums*
Mmmmmmmums :D
Även jag bakade lussebullar idag =)
Tessi: Åh, kvarg alltså.. kanske värt ett försök - tack för tipset! Hoppas det blir bra i Sverige då du flyttar hem snart också :)
Cassie: Mmmm :)
Catrin: Ååh, alla utom jag..!