LYSSNA PÅ SIGNALERNA..

För en gångs skull lyssnade jag till kroppens (psykets?) signaler och stannade hemma då jag i morse kände magen krampa och illamående komma vid tanken på att sitta på jobbet en hel dag. Mejlade redaktionen och skrev att det rörde sig om privata problem men har inte vågat kolla mailboxen för att kolla vad jag fick för svar tillbaka (är hemskt feg då det handlar om sådant). De har inte ringt i alla fall. Tänkte messa A också och tala om att jag inte kunde komma till restaurangen ikväll men han hann före och undrade vilken tid jag skulle komma eftersom de hade en beställning på 10 pers kl 6 och det dubbla en timme senare.. Så jag har inget val, hoppas på att jag klarar det och inte börjar lipa om någonting går fel (risken för det är rätt stor). Ska verkligen försöka ta mig i kragen imorgon och ringa till vårdcentralen.. Om jag inte vore så himla rädd för att de inte kommer tro mig bara.

Kommentarer
Postat av: Hedgehog-Sara

Jag tycker verkligen att du ska ringa - gör det Ellinor, det är bättre att ringa innan än efter en ev krasch...
Du själv är tusen gånger viktigare än vilket jobb som helst.
Vill du att jag ska ringa?? Kram

Postat av: Lindisen

Du vågar! Stå på dig bara och låt dem inte tuta i dig att de vet mer om hur DU mår än vad du göra! Lyssna på dig själv och din kropp, om inte du tar hand om dig själv, vem ska då göra det? Du klarar det!! *kram*

2006-02-21 @ 17:10:09
URL: http://lindisen.com
Postat av: lill-elin

säger som sara,du är en miljon gånger viktigare än att tillfredställa dina chefer. men jag förstår att det känns jobbigt att "svika". antar att dina föräldrar(som mina) varit på dig om arbetsmoral sen du kunde gå..
men som sagt du MÅSTE ta hand om dig själv för det finns bara en av dig. de på vårdcentralen måste självklart ta dig på allvar annars är det skandal. vår psykiska hälsa är minst lika viktig och verklig som den fysiska. *skickar kraft*

2006-02-21 @ 22:27:06
Postat av: Ellinor

Sara: Det var otroligt gulligt av dig att erbjuda dig att ringa.. bara det fick mig faktiskt att ta mig i kragen och ta itu med det. Så nu är det gjort!

Lindisen: Tack, gumman - det värmde! De på VC var faktiskt väldigt mycket bättre på att lyssna än vad jag trodde, kanske inte borde avfärdat den svenska sjukvården så snabbt. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att ta mina signaler på allvar och tagit itu med det här, känns skönt!

Lill-Elin: Haha, ja.. det där med arbetsmoral känner jag igen mig i - jag jobbar tills jag stupar och ler tillkämpat in i det sista ungefär. Det har gått ett tag men nu har kroppen sagt ifrån. Som jag skrev ovan så tog de mig faktiskt på allvar (på VC i Runby) så det blev jag glatt överraskad över! Tack för uppmuntran :)

2006-02-22 @ 16:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se