PARANOID...?

Panikar lite just nu.. kan inte få tag på Klaus. Han har inte svarat på ett sms jag skickade i fredags och går inte att nå varken på "vanliga" eller jobbmobilen. Vet att han är i Danmark och att han (nästan) alltid har sina mobiler på ljudlös men han borde ju kolla dem i alla fall! Och igår drömde jag att han sa att han inte älskade mig.. inbillning eller föraning? Jag kanske bara är den mest paranoida i universum men just nu har jag svårt att koncentrera mig på något annat innan jag fått bekräftat att allt är okej..

Kommentarer
Postat av: Maria

Usch, sådant där är aldrig roligt, men oftast så är det helt irrationellt. Du ska nog se att han svarar snart :)

Postat av: Hedgehog-Sara

säger som Maria - han hör av sig snart =)

2006-02-19 @ 14:45:04
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Maria: Ja, han gör väl det.. men kan i alla fall inte sluta analysera sönder hans beteende sist vi sågs (var han annorlunda? hånglade vi mindre än vanligt? osv). Det är fånigt, jag vet..

Hedgehog-Sara: Hoppas att du har rätt.. annars kommer inte jag kunna sova ikväll - det är en sak som är säker!

2006-02-19 @ 14:57:27
Postat av: Hanna

Gud, jag skulle bli helt tokig av att ha ett distansförhållande. Har verkligen lagt av en stor del av kontrollbehovet, men just att kunna nå varann är så viktigt.

Han ringer säkert när som helst, man blir så lätt nojig i onödan. Hoppas helgen varit bra!

2006-02-19 @ 17:15:14
URL: http://hannaslilla.blogg.se
Postat av: lill-elin

jobbigt värre.. vet vad du går igenom då jag och pojkvännen hade distansförhållande lääänge innan jag flyttade till sthlm. innan var 50 mil mellan oss,evigt flängande och jobbigt att inte kunna dela en vardag tillsammans!
hoppas ni kommer kunna vara närmare varann snart. Svårt beslut att flytta men för mig har det varit värt det tusen gånger om,jag har aldrig varit lyckligare!

2006-02-19 @ 17:22:12
Postat av: Louise

Jobbigt.. förstår att du nojjar lite, han borde ju iallafall kolla på mobilen under en helg.. Men det finns säkert en naturlig förklaring!

2006-02-19 @ 18:20:24
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Hanna: Jag BLIR tokig..! Mitt kontrollbehov är egentligen inte så stort men det urartar totalt då han inte går att få tag i. Nu visade det sig ju dock ha varit i onödan.. Hoppas du också haft en bra helg :)

Lill-Elin: Det är väldigt skönt att höra att det faktiskt finns andra som klarat det och kommit starkare ur det! Det som är jobbigt är att det f n inte finns någon "limit" hur länge det kommer att vara såhär. Första delmålet nu är att ses oftare och sedan får vi se.. Har funderat lite på det där med att flytta men vill inte bo i Gbg bara för hans skull. Däremot skulle jag mycket väl kunna tänka mig Köpenhamn och han vet om att jag vill ha honom med dit.. Så kanske någon gång inom en inte ALLTFÖR avlägsen framtid. Hoppas du och kärleken får en fortsatt mysig söndagkväll!

Louise: Ja, det fanns ju det.. man (jag) nojjar så lätt i onödan :/

2006-02-19 @ 20:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se